Promo

WOOD – novi mirisi by DSQUARED2

PR 30. listopada 2018.

Mladi i u duhu vremena, protagonisti ovih mirisa žive u strasti, s dobrim vibracijama i impulzivnošću

WOOD predstavlja dvostruki projekt dizajniran oko obilježja drveta – snažan i čvrst, sa strukturom koja ga čini jedinstvenim – kreirajuća dva nova mirisa koji definiraju suvremene DSQUARED2 muškarca i ženu: senzualne, sigurne u sebe i svoje osobnosti.

Mladi i u duhu vremena, protagonisti ovih mirisa žive u strasti, s dobrim vibracijama i impulzivnošću prema nečem novom. Traže sofisticiran miris koji izražava autentičnost, dubinu i strast koja ih definira.

BOČICA I PAKIRANJE

Linearna bočica, polirano staklo za muškarce, čisto za žene. Svaka bočica ima jedinstven čep proizveden od visokokvalitetnog jasenovog drva, sa magnetskim zatvaranjem. Mješavina toplih i hladnih materijala sastavljena je bez gubitka njihovih osjetilnih kvaliteta. Drvo kao materijal pruža arhaični okus, moćan i uvjerljiv, dok sjaj i čistoća stakla i aluminija naglašavaju dragocjenost unutrašnje tekućine.

Ekskluzivna izrada dna bočice dopušta staklu da se širi u krivulje, što kreira novi element unutrašnjosti bočice – oblik_suzne kapljice poput druge ampule koja drži mirise.

Kutija je elegantna, u tamno-smeđoj baršunastoj za njega i ružičasto baršunastoj za nju. Zapečaćena sa javorovim listom, nepogrešivim simbolom Dsquared2 modne kuće je garancija kvalitete, istraživanja i inovacija.

WOOD-NOVI MIRIS ZA NJEGA

Moćan, karakterističan i muževan miris

WOOD, novi muški miris by Dsquared2, otvara se mediteranskom svježinom kalabrijskog bergamota, mandarine i limuna sa Sicilije i obogaćen je elegantnim, oštrim notama đumbira. Vibrantne note lista od ljubičice i kardamona sa karakterističnom senzualnošću ambroxa. Moderan spoj bijelog drveća donosi svjetlost dubini i elegantan karakter vetivera.

WOOD-NOVI MIRIS ZA NJU

Suvremena kompozicija, vibrantna i ultra-ženstvena

WOOD, novi ženski miris by Dsquared2 sadrži mandarinu sa Sicilije, list maline, izražavajući radost i živost u kombinaciji s lopočem i magnolijom koje dodaju svježe, eterične note. Infuzija osmantusa i jasmina, dragocjenih i zavodljivih sastojaka, otkriva intenzivnu ženstvenost. Svijetle note bijelog drveća i cedra, zajedno sa dubokim ambroxom, označavaju miris sa nepogrešivim karakterom.

LINIJA ZA NJEGU TIJELA I KUPANJE

Novi mirisi zaokružuju liniju sa ekskluzivnim proizvodima za njegu tijela i kupanje. Gel za kupanje i tuširanje, balzam za poslije brijanja i deo u stiku za muškarce; gel za kupanje i tuširanje i losion za tijelo za žene.

Hidratantni i hranjivi proizvodi za dnevnu njegu tijela; ekskluzivna linija za njegu tijela i kupanje by Dsquared2 ostavlja kožu sa trenutnim i dugotrajnim ugodnim osjećajem i svježinom.

 

###

D2 POUR FEMME EDT 50ML 489,90 kn

D2 POUR HOMME EDT 50ML 489,90 kn

D2 POUR FEMME losion za tijelo 299,90 kn

D2 POUR FEMME gel za tuširanje 249,10 kn

D2 POUR HOMME gel za tuširanje 249,10 kn

D2 POUR HOMME after shave balm 315,10 kn

D2 POUR HOMME deo stick 210,10 kn

#b-day IGRA DARIVANJA

U suradnji s Parfumerije Martimex, jednu sretnicu nagradit ćemo s novim parfemom WOOD kultnog brenda Dsquared2. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica novog parfema kultnog brenda Dsquared2 je Antonija Vučić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.