FOTO by Women'secret

Moda

Women’secret odnosi pobjedu za najcozy pidžame i dekice!

Viktoria Mikulić 20. prosinca 2023.

Mekoća na kvadrat…

Women’secret je jedna od naših najdražih modnih adresa. Njihov asortiman cozy odjevnih komada i modnih dodataka spoj je kvalitete, udobnosti i pristupačnih cijena.

Kao i mnoštvo drugih proizvođača, ovaj talijanski brend prepoznao je važnost omiljenih cartoon junaka i likova iz svijeta čarobnjaštva, stoga se u svakoj njihovoj kolekciji mogu pronaći modeli s printom Mickey Mousea, Snoopyja i Harry Pottera.

Za kraj godine i ususret zimi, pronašli smo nekoliko fluffy pidžama i dekica koje će nas grijati u hladnim mjesecima i uz koje ćemo provesti vikende i godišnji odmor.

Nadamo se da u narednim tjednima imate barem nekoliko slobodnih dana, a ako je vaš odgovor potvrdan, inspirirajte se ovim šarmantnim dekicama u ruhu omiljenog mišića i psića.

Pidžame pak dolaze s detaljima Hogwartsa i najdražeg čarobnjaka, a mi se ne možemo odlučiti što nam je ljepše.

Već zamišljamo one lijene trenutke uz kamin, božićno drvce, Netflix serije i omiljeno štivo, kao i uz šalicu toplog čaja ili vruće čokolade u prigodnom naslonjaču.

Štogod odabrali, Women’secret je definitivno brend u koji se isplati investirati, bilo da kupujete za sebe ili nekoga želite iznenaditi za Božić.

Nadamo se da su vam ovi noviteti prirasli srcu i da ćete pronaći svoje favorite. Osim spomenutih proizvoda, ovdje možete pronaći mnoštvo drugih stylish komada poput papuča, hoodica, jastučića, nesesera…