FOTO by Bershka

Odjeća

Vrijeme je za nove hlače! Oduševit će vas ponuda iz Bershke…

Mia Vodopija 13. siječnja 2022.

Svestrane hlače nova su omiljena uniforma!

Volimo haljine, volimo suknje, no hlače su ipak hlače. Jednostavne za obući, dolaze u raznim bojama, krojevima i modelima koji preplavljuju internet, kao i naše omiljene prodavaonice.

Davno su iza nas vremena kada su hlače bile rezervirane samo za poslovne prilike i vezane za točno određen način strogog stylinga. Bez brige, ne branimo vam da nosite hlače na posao, već samo kažemo da su se vremena promijenila.

Hlače su sada rezervirane i za svakodnevna druženja gdje ćete ih bez problema kombinirati na omiljene čizme, tenisice i gležnjače te za večernje prilike gdje će opako dobro izgledati kombinirane s cipelama na visoku potpeticu ili slingbacksicama.

Iako bilo gdje na internetu možete trenutno pronaći različite modele hlača, mi smo odlučile zaviriti u svima dragu (i cjenovno prihvatljivu) Bershku. Bershka ima ponešto za svakoga, bilo da volite hlače visokog struka i šireg kroja koje sežu do gležnja.

Osim njih, još uvijek su zanimljive uske hlače ili uvijek popularne trapez hlače. Klasičari se uvijek mogu vratiti cigareta kroju koji izgleda privlačnije nego ikad. Hlače šireg kroja posebno će efektno izgledati ako sežu do poda gdje ih možete kombinirati na potpetice što će vizualno izdužiti noge. Naše odabire iz Bershke možete pogledati u galeriji ispod:

Što kombinirati uz hlače? Što god vam padne na pamet! Majice i veste, bluze, dolčevite, mekane ili chunky džempere koje možete zataknuti za prednji dio hlača i tako stvoriti savršeni cozy outfit idealan za jurnjavu po gradu.