FOTO by Zlatnog Centra Lewiko

Modni dodaci

Vodič kroz simboličan nakit za pričesti i krizme

Una Lora Banjac 19. travnja 2024.

Naše favorite pronašli smo unutar Zlatnog centra Lewiko

Dolaskom proljeća i sunčanog razdoblja na vrata nam kucaju proljetne svečanosti karakteristične za ovaj dio godine – naravno radi se o prvim pričestima i krizmama.

Kada nam se opasno približi vrijeme navedenih obiteljskih svečanosti, uvijek nam ostane jedan veliki upitnik iznad glave, a to je – što kupiti kao prigodan poklon za ovaj poseban događaj?

To bi trebao biti poklon koji će ujedno ostati i lijepa uspomena na taj poseban dan, a istovremeno bi trebao biti funkcionalan i lijep. Ne samo služiti kao podsjetnik na sakrament krizme ili prve pričesti.

Imamo rješenje za sve vas koje muči upravo ovo pitanje i koji skoro svake godine proživljavate istu bitku u glavi. Radi se o prekrasnoj kolekciji nakita iz Zlatnog centra Lewiko gdje će svatko pronaći nešto prigodno za pokloniti – u ponudi su viseće naušnice, zlatne narukvice, krunica sa zlatnim i srebrnim detaljima te predivan decentni prsten od bijelog zlata.

Za sve vas koji želite od srca dati promišljen poklon, a ne nešto obično, predlažemo Lewiko nakit dizajniran i osmišljen upravo za katoličke svečanosti.

Iz kolekcije bi izdvojili zlatne ringove s malenim medaljonom čudotvorne Majke Božje koji mogu biti izrađeni od žutog ili bijelog 14 karatnog zlata te narukvicu s istim motivom koja također dolazi u žutoj i bijeloj varijanti i koja je pravi primjer elegantnog i pomno biranog poklona.

Naušnice nosi i naša poznata influencerica Daria Brkić te se ovaj komad nakita zaista može nositi uvijek jer je, osim što je poseban, i izrazito moderan i decentan. Ovakav poklon će zasigurno biti pun pogodak te dobro i dugo nošen komad nakita!

Ako ste više tip osobe za ogrlice, možete pokloniti prekrasnu krunicu s malenim medaljonom Majke Božje. Ova je krunica napravljena od 14 karatnog žutog i bijelog zlata te isijava predivan dijamantni sjaj! Ova je ogrlica izvrstan poklon za nadolazeće svečanosti te predstavlja prekrasan simbol vjere, ljubavi i nade.

Za ljubiteljice prstenja i decentnog nakita, tu je prsten s motivima dva križa koji su napravljeni od cirkona na nježnoj podlozi od bijelog zlata. Ovaj je prsten oličenje elegancije i smatramo da je idealan krizmani poklon za jednu mladu djevojku koja će ovakav detalj uvijek rado nositi i kombinirati na razne outfite.

Novu kolekciju Zlatnog Centra Lewiko možete pronaći na njihovoj web stranicu www.lewiko.hr. Ovaj nakit moguće je pogledati i na adresi Vlaška 64, Zagreb ili Pothodnik bb, Karlovac, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!