Promo

Vječna uspomena kao najljepši poklon za Valentinovo!

PR 07. veljače 2018.

Jedinstvena kolekcija nakita koja slavi ljubav...

Valentinovo se počelo povezivati s romantičnom ljubavi u 14.stoljeću, a s tradicijom udvaranja postalo je sve više popularno. U 18.stoljeću se u Engleskoj razvilo u prigodu kada ljubavnici izražavaju jedno drugome ljubav poklanjanjem romantičnih darova. Kako nam se približava 14.veljače, izlozi brojnih trgovina ukrašeni su sitnicama u obliku srca, crvenim ružama ili natpisima „Love“.

No, kad je ljubav u pitanju, najljepši poklon su jedinstveni stihovi koji dolaze iz slobodnog srca u trenutku kada razmišljate ili ste u društvu onog nekog uz kojeg ste najbolja verzija sebe.

Teško je naći poklon koji će biti materijalizirana verzija tih stihova pa će ovo Valentinovo možda neki odlučiti proslaviti romantičnim putovanjem, zajedničkim posjetom nekoj posebnoj izložbi ili će po prvi puta prenijeti ljubavne stihove na komad papira.

Ako se odlučite ipak za odabir tradicionalnijeg poklona koji će vaša voljena osoba uvijek kao uspomenu imati rado uz sebe, najsigurniji izbor je poseban komad nakita.

Važno je da odgovara osobnosti i stilu onoga kome ga poklanjate jer uz njega ćete istovremeno reći da obraćate pozornost na detalje. Zato pripazite da li će to biti klasičan privjesak, možda šarena narukvica ili neke minimalističke naušnice, bijelo ili žuto zlato, ili pak umjetnički nakit sa skrivenom porukom.

Za one koji vole umjetnost te alegoriju oslikanu živopisnim bojama, ne propustite istražiti romantične FREYWILLE kolekcije nakita. Brojna slavna remek-djela velikana slikarstva posvećena ljubavi utkana su u ove male minijature koje se izrađuju više od šest desetljeća u samom srcu Beča.

Tako nježna zbirka ružičastih tonova Poésie d’amour utjelovljuje Muchin zanos ženskom ljepotom, a njezini fluidni motivi u secesijskoj maniri reinterpretiraju osjećaj zaljubljenosti i beskrajne radosti.

 

Slavni Klimtov Poljubac zrcali se u nevjerojatnom rasponu zlatnih nijansi FREYWILLE kolekcije Kiss. Strastvena Hundertwasserova ljubav prema bugarskoj glumici Irini skrivena je ekspresivnom rasponu boja i harmoniji dinamičnih motiva kolekcije Hundertwasser Imperial.

Tu je i Monetov vječni izvor nadahnuća- rajski vrt Giverny , obasipan laticama i obiljem cvijeća, a prikazan kao impresionistička kompozicija neposrednog doživljaja vječne igre svjetlosti i boje.

FREYWILLE kolekcije nakita možete pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2. Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti i FREYWILLE Online Boutique na https://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb .