Promo

Više no ikada u skladu sa željama žena – Teint Idole Ultra Wear

PR 12. studenoga 2018.

Četiri iznimno učinkovita proizvoda koji se temelje na bogatom iskustvu u unaprjeđivanju izgleda tena

Što makeup i koncept osnaživanja imaju zajedničko? Tekuća podloga Teint Idole Ultra Wear zbog pozitivnog je utjecaja na samopouzdanje postala svakodnevni saveznik milijuna žena koji im omogućuje da svaki trenutak žive punim plućima i izraze sve aspekte osobnosti, nadahnute moćnom i evokativnom izjavom: Makeup je moja snaga!

S formulom u koju je utkano bogato iskustvo u području boje, cjelodnevnom postojanošću i savršenim stapanjem s kožom uz maksimalnu pokrivenost, Teint Idole Ultra Wear osigurava besprijekoran ten baš po vašoj mjeri. I to nije sve! U stalnoj potrazi za savršenim tenom, Lancôme više no ikad osluškuje želje žena te s ponosom predstavlja ritual Teint Idole Ultra Wear Lifeproof.

Koja je bila polazna ideja? Poboljšati rezultate makeupa poboljšavanjem učinka podloge Teint Idole Ultra Wear. Neovisno o tome radi li se o pripremi kože hidratacijom, prikrivanju nepravilnosti, matiranju tena ili fiksiranju šminke, ovi su novi alati prijeko potrebni kako bi makeup uspješno izdržao svakodnevne izazove.

RITUAL TEINT IDOLE ULTRA WEAR LIFEPROOF IMA ODGOVOR NA SVE

Teint Idole Ultra Wear Lifeproof predstavlja četiri iznimno učinkovita proizvoda koji se temelje na bogatom iskustvu u unaprjeđivanju izgleda tena!

Riječ je o proizvodima koji uistinu naglašavaju prirodnu ljepotu kože, poboljšavajući i naglašavajući iznimna svojstva tekuće podloge Teint Idole Ultra Wear, što ih čini vašim najboljim saveznicima pri svakodnevnom nošenju makeupa.

Je li vaša koža sklona dehidraciji?

Prep & Matte idealan je proizvod za vas! Za kožu koja je sklona dehidraciji Lancôme je kreirao osvježavajući primer s matirajućim učinkom. Nanošenjem ispod tekuće podloge Teint Idole Ultra Wear, koži pruža cjelodnevnu hidrataciju te smanjuje pore i neutralizira nezdravi sjaj. No to nije sve – ova zaista ugodna i prozračna formula pojačava učinak tekuće podloge Teint Idole Ultra Wear tj. poboljšava finiš i produljuje postojanost.

Svakodnevna upotreba: bez obzira na to želite li koži pružiti hidrataciju nakon sunčanja ili spriječiti isušivanje u zimskom razdoblju, Prep & Matte možete koristiti kad god želite uživati u besprijekornom tenu.

Potreban vam je trenutni „retuširani efekt”?

Korektor Blur & Go Stick vaš je najbolji saveznik za brzinsko prekrivanje nepravilnosti. Možete ga koristiti za sitne popravke makeupa bilo gdje i bilo kada.

Želite li znati kako djeluje? Sadrži čestice koje reflektiraju svjetlost, prikrivajući nepravilnosti u samo jednom potezu. Zahvaljujući nevidljivom i potpunom prekrivanju, prikriva bore i male nedostatke na koži – i to bez ikakve boje ili drugačijeg makeupa.

Matirajuća se tekstura vrlo jednostavno nanosi, pružajući gotovo neprimjetan finiš. Jamčimo vam „retuširani efekt”! Svakodnevna upotreba: za popravljanje makeupa prije spoja ili poboljšavanje izgleda tena nakon sata joge… Blur & Go Stick prava je stvar kada ste u stisci s vremenom.

Sjajite li možda mrvicu previše?

Bez obzira na to želite li sakriti višak sebuma ili jednostavno matirati kožu, Long Time No Shine Setting Powder neizostavan je kozmetički proizvod. Nanesena na kožu preko tekuće podloge Teint Idole Ultra Wear, njegova ugodna i neprimjetna formula poboljšava svaki look uklanjanjem prekomjernog sjaja, pritom ne ostavljajući dodatne slojeve.

Proizvod je dostupan u dvije univerzalne nijanse – providnoj, za svijetlu do srednje tamnu kožu te intenzivnijoj za tamniju kožu. Produljuje postojanost podloge i njezinu boju tijekom cijelog dana. Svakodnevna upotreba: nevidljivi veo proizvoda Long Time No Shine Setting Powder matira kožu bez obzira na uvjete, čak i pri velikim vrućinama ili nakon bavljenja sportom.

Želite li iznimno postojan makeup?

Lancôme predstavlja Fix It Forget It Setting Mist, sprej za fiksiranje koji fiksira makeup na 24 sata. Providna, nemasna i prozračna formula koja štiti kožu od onečišćenja savršeno ispunjava potrebe žena. Nanošenjem nakon šminkanja, koži pruža dugotrajnu zaštitu i cjelodnevnu njegu, zahvaljujući blagotvornim sastojcima i zaštitnim svojstvima vitamina C, moringe i hijaluronske kiseline.

Svakodnevna upotreba: ovaj je proizvod vaš najbolji prijatelj u trenucima kada ne stignete voditi računa o makeupu. Uz pomoć spreja Fix It Forget It Setting Mist ujutro fiksirajte makeup i slobodno zaboravite na njega!

TAYLOR HILL U REKLAMNOJ KAMPANJI ZA RITUAL „LIFEPROOF”

U svakodnevnoj žurbi s jednog snimanja na sljedeće, s jednog leta na drugi, Taylor Hill je važno da su joj ten i makeup u svakom trenutku besprijekorni.

Na fotografijama koje su za potrebe kampanje snimili Mert Alas i Marcus Piggott, u prvi plan dolazi njezin ujednačen, blistavi ten. Uz besprijekornu, postojanu podlogu koja kožu štiti od onečišćenja, Taylor je spremna za sve dnevne izazove.

PREP & MATTE PRIMER – 282,00 kn

PREP & HYDRATE PRIMER – 282,00 kn

BLUR & GO STICK – 337,00 kn

FIX IT FORGET IT SETTING MIST – 266,00 kn

LOOSE SETTING POWDER TRANSLUCENT – 305,00 kn