Ljubav & veze

Veze i odnosi… Pronalazite li se u ova 4 opisa?

Tina Turuk 07. siječnja 2019.

U nekom nama rado zamišljenom i idealnom svijetu, najbolje bi bilo da je prvi čovjek kojeg susretnemo ujedno i onaj pravi.

Ništa nije zauvijek – pa tako ni odnosi. To bi zapravo značilo da, po tome, vaša veza jednostavno nema šanse da bude na duge staze. Ima li u tome istine?

U nekom nama rado zamišljenom i idealnom svijetu, najbolje bi bilo da je prvi čovjek kojeg susretnemo ujedno i onaj pravi. Ali u surovoj realnosti… To je nažalost jako rijedak slučaj i prema ovoj priči, upravo to je znak da odnosi ne mogu zauvijek trajati. Bar tako kažu stručnjaci…

Ljubav ili sex?

Pročitajte opise ispod pa sami prosudite kako Vas partner tretira te što Vam je činiti dalje.

View this post on Instagram

Tag!⠀ ⠀ If your man is shutting you out and distancing himself. Or if he’s already made up his mind that it’s over. Then there’s only one thing you can do to get him back for good. You can’t convince him. You can’t beg. You can’t make promises. It will only push him further away. And changing his mind is impossible.⠀ TAP THE LINK ON MY PROFILE PAGE NOW to discover how to trigger emotions deep inside him. Feelings he ALREADY has for you. That will get him to change his own mind from the inside out and have him chasing you and begging YOU for a second chance.⠀ ⠀ 📸: @relquotes69⠀ ⠀ #relationshipadvice #lovequotes #relationship101 #relationships #Godlydating #reallove #trust #love #realmenonly #relationshipquotes #datingtips #realwomenonly #couplegoals #manofGod #womanofGod #notestomybrother #notestomysister #tagher #truelove #realmen #themanGodhasforyou #datingwithapurpose #kingscounsel #queenscounsel #motivationalspeaker #wisdomquotes #motivationalquotes

A post shared by UncoveringLove7 (@uncoveringlove7) on

1. Miješate osjećaj ugode s ljubavlju

Naravno, važno je da se osjećate ugodno u vašoj vezi ali isto se osjećate i s roditeljima, zar ne? Ljubav i utjeha nisu isto. Pomisao da se “vratimo na tržište” kao ponovo slobodni ljudi plaši mnoge i upravo zato se mnogi odlučuju ostati u starom, dobrom odnosu iako je njegov rok trajanja davno prošao i više se ne može govoriti o velikoj ljubavi. Ako se pronalazite u ovoj situaciji – popričajte s partnerom. Budite iskreni prema njemu, ali i prema sebi.

2. Osjećate da vas skriva

Ne upoznaje Vas s roditeljima i prijateljima, zapravo ne znate mnogo o njemu ali on uopće i ne radi na tome? Svaka veza nije ujedno i sretna veza, tako da, ako primijetite ove signale, završite ovaj odnos. Očigledno druga polovica uživa u Vašem društvu ali se ne želi previše vezati. Ako je, s druge strane, to ono što Vi želite – recite mu. Razgovor ponekad donosi puno, tako da se situacija možda i promijeni, nadamo se da će se Vaš partner zamisliti i okrenuti igru. Ako i dalje ne reagira, zaboravite ga i nađite nekoga tko će zaista biti onaj pravi.

3. Jedan ste od onih koji daju, ali ne uzimaju

Vi ste jedan od onih koji unose svu svoju energiju, snagu i radost u odnos, a partner to sa zahvalnošću prihvaća ali ne daje ništa zauzvrat. Pa… Ljubav treba izgledati potpuno drugačije! U ljubavi su partneri uvijek tu jedni za druge, međusobno se poštuju, prihvaćaju i uzajamno daju u odnos. Oba partnera trebaju jednako ulagati u vezu kako bi obje strane bile sretne i zadovoljne. Ako osjećate da ste isključivo Vi taj koji daje – popričajte s partnerom. Razmislite, moguće da i sami ne vidite da partner na određen način kompromitira vaš odnos, ali ako je zaista tako – poradite na tome.

4. Imate različite poglede na život

Suprotnosti se, kao što već znamo, privlače, ali ipak morate imati neke slične poglede na svijet kako bi ljubav funkcionirala. Trebali biste pronaći iste ideje i interese ako želite opstati na duže staze. Želite djecu, a on ne? Volite putovati i ići u bijeli svijet, a on bi samo grijao fotelju kod kuće? Tada to može biti teško ostvarivo ako gledamo dugoročno. Svaka osoba je jedinka za sebe i postoje mnoge razlike u karakteru, ali sve dok partneri mogu pronaći kompromis, tad se sve može! Ako pak postoje stvari bez kojih ne možete zamisliti svoj život, a vaš partner ih konstantno odbija, onda biste (opet!) za početak trebali započeti ozbiljan razgovor. Ako se i dalje ne složite, tada ćete nažalost morati poduzeti ozbiljnije korake. Neke stvari i teme poput djece ne smiju biti ugrožene, a i ne postoji ljepše stanje od trudnoće, tako da ne dajte nikom da vam to oduzme.

U svakom slučaju, nadamo se da smo vam otvorili oči. Kad nešto ne funkcionira – vrijeme je za promijeniti to i krenuti dalje.

Vjerujte nam, jedino bitno je da ste sretne i zadovoljne, tako da… Želimo vam partnera koji će vas držati kao kap vode na dlanu, baš kao što zaslužujete!