Promo

Vesele boje i novi modeli simpatičnih IZIPIZI naočala

PR 27. lipnja 2018.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu

Poznati francuski brend naočala IZIPIZI sa svakom svojom kolekcijom ponovno oduševio obožavatelje ovog veselog brenda, a tako je bilo i s novom kolekcijom za sezonu proljeće/ ljeto 2018. Vesele boje i novi modeli savršeno se uklapaju u svaku ljetnu kombinaciju i sastavni su dio svake torbe za plažu.

Ove sezone IZIPIZI je nas je odlučio razveseliti novim bojama koje dolaze u limitiranom izdanju: grey marble, rose granit, slate blue, white clay, light tortoise & lemonade. Najveće iznenađenje cijele kolekcije svakako je novi model #G sunčanih naočala koji je okrugli, moderan i must have komad svake IT djevojke.

Osim njega, model #F sklopivih naočala ove sezone možete pronaći i u sunčanoj verziji čime je IZIPIZI još jednom ispunio želje obožavatelja tog modela.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.