FOTO by Zara

Kids

Vašoj bi princezi ovih dana dobro došla Mickey i Minnie Mouse roza kabanica!

admin 28. travnja 2021.

Zara zna kako razveseliti najmlađe onda i kada pada kiša!

Ovih nas dana kišica neumorno sustiže na putu na posao ili s posla, a niti najmlađi nisu pošteđeni kišnog nezadovoljstva, osobito kada se spremaju u vrtić. Dok jedni nalaze zadovoljstvo što će sami birati dnevnu kombinaciju, drugi trebaju dodatnu motivaciju da izađu iz udobnog kreveta i spreme se za svoje dječje obaveze.

Vaša bi mala fashionistica mogla biti oduševljena idejom o novom odjevnom komadu kojeg ćete joj kupiti ako naravno, bude dobra.

Nova Zarina kabanica u svijetlo ružičastoj nijansi zapela je za oko odraslima, ali s obzirom na to da su brojevi limitirani na one najmlađe, s jednakim entuzijazmom ćemo kupiti to našoj princezi, nećakinji ili malom kumčetu!

Kabanica dolazi u samo jednoj boji i određena je za mini šminkerice koje će i za vrijeme kišnog vremena izgledati dražesno! Veličina kabanice namijenjena je najmlađima od devet mjeseci pa sve do predškolske djece do pet godina.

Veličine ćete uočiti kada odaberete opciju „dodaj u košaricu“, što naravno podrazumijeva – kupovinu!

Za 149,90 kuna svoju ćete mezimicu neizmjerno razveseliti osobito jer se na stražnjoj strani kabanice nalazi velika slika zaljubljenog Disney para Mickey i Minnie Mouse koji je must have svakoj dječjeg ormara!