FOTO by Vans

Kids

Vans dječje tenisice – 6 preslatkih modela za najraskošnije godišnje doba!

Viktoria Mikulić 22. veljače 2024.

Traper, cvjetni uzorak i jarke boje prevladavaju novitetima...

Traper, cvjetni uzorak i jarko žuta boja koja podsjeća na zrake sunca, kao i ružičasta koja nas asocira na buđenje prirode i živahnog cvijeća, samo su neke od nijansi koje su ukrasile nove Vans dječje tenisice.

Iako je prvenstveno riječ o brendu koji je u svojim počecima bio namijenjen skejterima, danas je Vans savršen spoj ulične mode i sporta.

Nekoć je bio nezamislivo nositi Vansice s haljinom, a danas je to i više nego poželjno. Fashionistice biraju udobnu obuću jer se s lakoćom uklapa uz brojne odjevne kombinacije, posebice njihov Old Skool model u crno-bijeloj izvedbi.

Vans je ovog puta tradicionalne vezice zamijenio dvostrukim kopčanjem na čičak. Nas su osobito osvojile smećkaste tenisice prepune vintage cvjetnog uzorka, kao i žute koje krasi cvijeće na bočnim stranama. Tu su i dva traper modela, niski i visoki koji će jednako oduševiti princeze i prinčeve.

Također, ružičaste krasotice uklopit će se uz svaki veseli proljetni outfit, posebice uz floralne haljine.

Ove tenisice istodobno su privlačne i pružaju udobnost na svakom koraku, stoga ne sumnjamo da će ih jednako zavoljeti roditelji i mališani.