Promo

Uz kupnju novih MINI modela ostvarujete bogate pogodnosti!

PR 12. rujna 2019.

Legendarni MINI još jednom dokazuje zašto je najomiljenija jurilica među pripadnicama nježnijeg spola...

Najprodavaniji gradski automobil premium segmenta svih vremena, legendarni MINI, sada je u posebnoj ponudi dostupan s velikim uštedama i bogatim paketom opreme. Za kupnju posebnih serija MINI Cooper GO-KART s 3 ili 5 vrata te MINI Countryman Cooper D Race Edition, osim cjenovnih pogodnosti nude se i atraktivni uvjeti financiranja ili zimski kotači na dar.

Bogato opremljen MINI Cooper GO-KART Edition s 3 ili 5 vrata 136 KS, dostupan je već od 199.900 kuna i pruža jedinstveni go – kart osjećaj i beskonačnu zabavu u vožnji. Vanjski detalji poput JCW naplataka od lakih legura 17”, JCW aerodinamičkog kita, crnih pruga na poklopcu motora, crnog krova i kućišta retrovizora, naglašavaju njegov sportski karakter idealan za sve željne avanture i adrenalina.

JCW kožni upravljač i JCW Trim paket opreme naglašavaju njegov trkaći duh, dok MINI navigacijski sustav, stakleni panoramski pomični krov i automatski klima uređaj pružaju udobnost u vožnji. Metalik boja i Mini Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, dodatni su razlog kupnje.

Petogodišnji gratis servisni paket i metalik boja u ponudi su i uz kupnju MINI Countryman Cooper D Race Edition 150 KS po cijeni od 249.900 kuna. Ova posebna ponuda također sadrži naplatke od lake legure 18“ i MINI navigacijski sustav dok su za poznati MINI osjećaj u vožnji pridodani ručno rađen sportski kožni upravljač s multifunkcijskim tipkama, krovni nosači te sportska sjedala za vozača i suvozača u kombinaciji kože i tkanine.

Automatski klima uređaj, LED svjetla, prednji i stražnji senzori za parkiranje te tempomat s funkcijom kočenja samo su dio ovog bogato opremljenog izdanja.

Među atraktivnim modelima financiranja izdvaja se financiranje po modelu 50:50 uz 0% kamate – što znači da se 50% cijene novog MINI-ja plaća odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% fiksne kamate.

Mogućnost financiranja po modelu 1/3 dostupna je uz izrazito nisku fiksnu kamatnu stopu od 1,95%. Kupcima je dostupna i mjesečna otplata putem financijskog ili operativnog leasinga uz sniženu promjenjivu kamatnu stopu od 2,75, uz rok otplate od 36 do 48 mjeseci, te snižena promjenjiva kamatna stopa od 3,25% uz rok otplate od 60 do 72 mjeseca, ovisno o vašim željama.

Iako mnogi zimske kotače povezuju s pojavom snijega, nikad nije prerano za pripremu automobila za zimu. Tako da svi koji ne žele iskoristiti atraktivne uvjete financiranja, na dar dobivaju MINI zimske kotače s naplatcima od lake legure i zimskim pneumaticima.

Sistematična upotreba materijala smanjuje potrošnju goriva i snižava razinu buke, a MINI gume s oznakom zvjezdice odlikuje posebno dug životni vijek, najviše ocjene za sigurnost i vrhunska run-flat tehnologija.

Odlučite koja od pogodnosti više odgovara vašim potrebama te posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, a odnedavno i u Zadru. Na vrijeme rezervirajte testnu vožnju vama omiljenog MINI modela.

 

Više informacija potražite na: www.mini.com.hr/mini_akcijske_ponude