FOTO by Saša Kopčok

Natur

REVIMED® Orange i REVIMED® Fe – ova 2 revolucionarna prirodna napitka sve su što je jednoj obitelji potrebno!

Viktoria Mikulić 15. svibnja 2024.

Dodaci prehrani koje će jednako zavoljeti veliki i mali...

Duboko smo zagazili u proljetne dane, što je ujedno i vrijeme za nove početke. Ostavili smo hladno vrijeme iza sebe i ušli u sezonu sunca, cvrkuta ptica i bujanja prirode. Zvuči idilično? Ne toliko kada nas opsjedaju bolesti ili alergije. 

Ako ste zimi zanemarili dovoljan unos vitamina i minerala, sada je idealno vrijeme da se naoružate istima kako biste dočekali ljeto prepuni energije..

Okruženi pravim nutrijentima, možete se s pouzdanjem opustiti i uživati ​​u jednom od najljepših doba godine. Ovog proljeća dajte si priliku da krenete iznova sa zdravljem. Uzimanje pravih vitamina može biti bitan dio zdravog načina života, koji uključuje pravilnu prehranu, tjelovježbu i navike spavanja.

Ali najviše od svega, pravi mikronutrijenti pomažu vašem tijelu da stane na noge. Opskrbljuju vas hranjivim tvarima, pomažu u regeneraciji, potiču detoksikaciju i dopiru do tijela. 

U proljeće je važno uzimati vitamine koji jednom uneseni održavaju zdravlje, bude tijelo iz “zimskog sna” i omogućuju sudjelovanje u aktivnostima na otvorenom. Mogu zaštititi od virusa koji se pojavljuju u toplijim mjesecima, pomoći kod alergija te održati zdravu kožu i vid. 

Evo najvažnijih dodataka prehrani za najbolji mogući početak ljeta.

Vitamin C

Vitamin C je snažan izvor antioksidansa i igra važnu ulogu u podršci i funkcioniranju imunološkog sustava. 

Vitamin C pomaže tijelu da se nosi s vrućinom štiteći zdravlje kože i krvnih stanica. Vitamin C je također prirodni antioksidans, pa se njegovim uzimanjem kao dodatka prehrani može spriječiti oštećenje stanica. Također povećava proizvodnju kolagena, koji štiti kožu od oštećenja od sunca. 

Željezo

I za djecu i za odrasle željezo je važan mineral za rast i razvoj. Posebno za djecu koja brzo rastu, željezo je neophodan nutrijent.

Omogućuje tijelu da proizvodi hemoglobin, koji prenosi kisik iz pluća u crvenim krvnim stanicama po cijelom tijelu. Željezo je također potrebno za stvaranje nekih hormona.

Matična mliječ

Matična mliječ je ključ dobrog zdravlja. Sadrži hranjive tvari s protuupalnim i antioksidativnim učinkom koji mogu imati koristi za vaše cjelokupno zdravlje. Dobrobiti mogu uključivati ​​potporu imunološkom zdravlju i menopauzi.

Matična mliječ je želatinasta tvar koju proizvode medonosne pčele za prehranu pčelinjih matica i njihovih mladih.

Najjednostavniji opis matične mliječi je sljedeći: Mliječ je za pčele isto što je majčino mlijeko za ljude te ima gotovo identičan sastav, pa se s pravom ističe da je idealna za zdravlje djece. 

REVIMED® – revolucionarna kombinacija 21. stoljeća

Mi smo pronašli dva favorita uz koje vam nije potrebno ništa drugo, a rezervirani su za cijelu obitelj. Dopustite da vam predstavimo REVIMED® Fe i REVIMED® Orange.

Prije nego što vas upoznamo s ova dva revolucionarna prirodna napitka, škicnite videe gdje smo prikazali dnevnu rutinu našeg mališana u kojoj REVIMED® proizvodi igraju glavnu ulogu, zajedno s najdražim plišancem Pčelicom od kojeg se ne odvaja:

REVIMED® Fe je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi dvovalentnog kelatnog željeza (najsličnije željezu u organizmu), liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C za pripremu napitka s okusom šumskog voća. 

Namijenjen je osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji žele popraviti krvnu sliku ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobru krvnu sliku i snagu organizma.

REVIMED® Orange je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C za pripremu napitka s okusom naranče. 

Namijenjen je svima koji teže zdravom načinu prehrane te žele unaprijediti ili očuvati dobro stanje organizma i snažan imunitet tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

REVIMED® proizvodi se mogu konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama te nije potrebno praviti pauze tijekom njihove upotrebe.

Preporučuju se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu. Dostupni su i sa stevijom kao sladilom.

Navedene supstancije imaju višestruke blagodati na čovjekovo zdravlje. Osim što ojačavaju imunološki sustav, one pritom pretvaraju ugljikohidrate u energiju, pridonose smanjenju umora, boljem raspoloženju i blagostanju, koriste se kod sindroma kroničnog umora i povećavaju vitalnost. 

Uz to su podrška živčanom sustavu te pridonose zdravlju srca i krvnih žila, normalnom radu jetre i detoksikaciji, normalnom probavnom sustavu te održavanju zdravih kostiju. Bogate su i snažnim antioksidansima, koji štite stanice od oksidativnog stresa s protuupalnim djelovanjem.

Ako i vi kod kuće imate princezu ili princa koji obožavaju šumsko voće ili naranču, s ovim dodacima prehrani unosit će sve što im je potrebno za normalan rast i razvoj. P.S: Nemojte se iznenaditi ako će imati malo više energije nego inače, ipak su to dječica…

REVIMED® proizvodi, osim kvalitetom i šarmantnim pakiranjem, mogu se pohvaliti i pristupačnim cijenama.

Sve detalje možete saznati putem njihove web trgovine www.revimed.hr gdje ih ujedno možete i naručiti, a pronaći ih možete i u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i trgovinama zdrave hrane.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram