FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Uvertira u prve gležnjače – 10 Tommy Hilfiger modela u bež i smeđoj boji!

Viktoria Mikulić 28. kolovoza 2023.

Od casual do elegantnijih izdanja, svake su posebne na svoj način…

Nije lako zadovoljiti svačije kriterije, no američki brend Tommy Hilfiger s lakoćom uspijeva u svome naumu. Ako ste u potrazi za funkcionalnošću ili tragate za modernim komadom odjeće ili obuće, uz asortiman poznatog modnog mogula nećete morati pristajati na kompromise jer će vam ponuditi oboje.

Nove Tommy Hilfiger gležnjače dokaz su da elegancija i udobnost idu zajedno!

Najnovija kolekcija ženskih čizama Tommy Hilfiger ima savršen par za svaku pripadnicu nježnijeg spola. Njihov asortiman ženskih gležnjača idealan je stil za nadolazeću jesensku sezonu. U ovim čizmicama izgledat ćete sjajno, neovisno o tome spojili ih uz traperice i pulovere ili jednostavnu lepršavu haljinu s cvjetnim ili animal printom.

Unutar kolekcije možete odabrati između nižih i viših gležnjača, izrađenih od raznih tkanina kao što su koža i antilop. Također, za sve koji njeguju svoju rock ‘n’ roll stranu, tu su robusne čizme s gumenim potplatom.  

Baš kao što su naglo porasle temperature, sigurni smo da će se iste jednakom brzinom i spustiti, stoga se na vrijeme opremite jesenskim must-have stvarčicama kako bi spremno dočekali prve jesenske dane.

U galeriji ispod izdvajamo sve Tommy Hilfiger čizmice u bež i smeđoj boji zajedno s cijenama:

Svi modeli su dostupni na njihovoj službenoj web trgovini!