FOTO by IMDb

Film

Ususret 21. godišnjici filma “Spy Kids” Netflix najavio remake

admin 31. ožujka 2022.

Film uz koji je svako dijete željelo postati špijun

Netflix je uz poseban poklon i najavu obilježio 21. godišnjicu kultne špijunske komedije “Spy Kids” otkrivši da slijedi remake omiljene franšize s originalnim redateljem Robertom Rodriguezom.

“Ususret 21. godišnjici svima omiljenog filma odlučili smo da je vrijeme da Robert Rodriguez napiše, režira i producira reimaginaciju filmske franšize gdje će svijet upoznati s novom špijunskom obitelji.

U originalnom filmu Antonio Banderas i Carla Gugino glumili su špijunski bračni par koji je misteriozno otet. Njihova djeca, Juni i Carmen odluče krenuti stopama svojih roditelja i u špijunskoj misiji svog života spasiti svoje roditelje. Još se ne zna hoće li netko od stare postave glumiti i u remakeu.

Foto: IMDb

Film “Spy Kids” bio je iznenađenje u filmskoj industriji, s tolikom popularnošću da su iznjedrena još 3 nastavka: Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams, Spy Kids 3-D: Game Over i Spy Kids: All The Time in the World u kojima je glumila potpuno nova glumačka postava, predvođeni Jessicom Albom i Joelom McHaleom. Franšiza je globalno zaradila više od 550 milijuna dolara te je stekla kultni status među djecom koja su odrasla početkom 2000-ih godina.

Foto: IMDb

Robert Rodriguez najpoznatiji je po svojim trilogijama “Od sumraka do zore” i “Mexico” tako da možemo očekivati i nešto drugačije od sasvim normalnog.

Datum izlaska još nije potvrđen, ali sigurni da ćemo s vremenom imati više informacija te poneki teaser/trailer.