FOTO by Next

Dekor

Uskršnji vjenčići nikada nisu izgledali šarmantnije!

Viktoria Mikulić 26. veljače 2024.

Pronašli smo nekoliko eye catching modela...

Od upečatljivog cvijeća do pisanica u pastelnim bojama, uskršnji vijenac bit će savršen dodatak za vaša ulazna vrata, hodnik ili stol ovog proljeća.

Uskrsni i proljetni vijenci dobivaju sve veću popularnost, jer iako je božićni vijenac neophodan, ovaj home dekor više nije ograničen samo na blagdansku sezonu.

€ 34

Odvažno, svijetlo, divlje cvijeće koje uključuje neobične oblike i različite teksture može donijeti toliko radosti u vaš dom dok čekate proljeće da procvjeta.

Cvijeće je lijepo u vazama, ali cvjetni vijenac bit će pravi spektakl i podići će vaše raspoloženje, ali i raspoloženje svih uzvanika koje ćete ugostiti kroz uskršnje razdoblje. Možete ga čak pokušati staviti na svoj kuhinjski stol kao slatki mirisni središnji dio kako bi obroci s obitelji i prijateljima bili posebniji. Dajte svom domu svježi touch ovog proljeća…

€ 48

Tražite vijenac s wow faktorom? S mješavinom umjetnog cvijeća i uskršnjih jaja, ovaj šarmantni vijenac je siguran način da uljepšate sva ulazna vrata. Ako je i za Vas Uskrs nezamisliv bez zečića i njegovog omiljenog jela – mrkvice, ovaj vijenac će vas osvojiti na prvu.

€ 41

Uskočite u proljeće sa slatkim uskršnjim vijencem u obliku razigranog dizajna gnoma, s motivom zečjih ušiju. Sa zelenilom, pružit će gostima toplu, veselu dobrodošlicu. Ovaj vijenac je jedinstvena alternativa tradicionalnom okruglom vijencu.

€ 27

Ako pak tražite potpuno jednostavan vijenac koji će u punom smislu dočarati prirodu, ovo je naš odabir.

€ 41

Koji je vaš favorit?