Promo

URBANI DUH I ŽENSTVENOST NOVE REPLAY KOLEKCIJE

PR 04. svibnja 2018.

Kristina Šalinović svojim je stilom i neustrašivim stavom pokazala kako nositi ključne Replay komade iz aktualne kolekcije

Ovog proljeća Replay je svojim vjernim followersima omogućio savršenu simbiozu statement komada te novouređenog interijera koji sve ljubiteljice modernog, inovativnog i posebnog ostavljaju bez daha.

Isto je prepoznala i naša IT djevojka sezone, Kristina Šalinović, koja je svojim stilom i neustrašivim stavom pokazala kako nositi ključne komade aktualne konekcije.

Impresivne fotografije poznate zagrebačke blogerice snimljene su u Replay storeu, a sve pod fotografskom palicom fotografa Gorana Čižmešije, naglašavajući pritom fashion komade atraktivnih motiva i detalja dostupnim ne samo u stilski raskošnom interijeru preuređenog Replay dućana, već i putem web shopa www.reverto.hr.

Kristina kao istinska Replay djevojka, savršeno je prikazala kako spojiti urbani duh i ženstvenost, a pri tome biti stilski dojmljiv.

Stoga djevojke, ako ste u potrazi za inspiracijom i novim ključnim komadima, dođite u preuređeni Replay store ili omiljeni komad naručite online putem web shopa www.reverto.hr.

Pripremite se za vruće dane na užarenom ljetnom asfaltu već danas, a ako zaigrate Replay nagradni natječaj, možete osvojiti genijalan model torbice za novu street style sezonu!

 

#jeans IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom Replay, jednu sretnicu uskoro darujemo sa zanosnom Replay traper torbom. Detalje igre uskoro možete pronaći na našoj Facebook stranici.