Promo

Urban Decay predstavlja paletu sjenila za oči s 6 raskošnih nijansi!

PR 22. svibnja 2018.

Nova Naked Petite Heat paleta ispunit će sva vaša očekivanja!

Urban Decay predstavlja Naked Petite Heat, malu verziju palete Naked Heat. Riječ je o kompaktnoj paleti za oči s 6 potpuno novih, raskošnih neutralnih nijansi nadahnutih našim hitom Naked Heat.

Uz pet mat nijansi za kapke, pregib i liniju uz korijen trepavica te jednu polumat nijansu za naglašavanje, u paleti ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje raznovrsnih lookova, od nježnog do moćnog i vatrenog.

VELIČINA JE BITNA:

Praktično kompaktno pakiranje osmišljeno je za putovanja te bez problema stane i u najmanju torbu. No nemojte da vas vanjski izgled zavara – paleta sadrži naša legendarna sjenila u punoj veličini te ogledalo. Ukrašena plamenim ružama, ova će paleta biti neizostavan izbor za ljetne dane.

PALETA GORUĆIH NIJANSI:

Možete ih koristiti zasebno ili kombinirati omiljene nijanse za bezbrojne uzbudljive lookove. Neki od favorita koji su nas zaludjeli su Hot Spell, najnovija nijansa terakote, te Strike, raskošna crvenkasto smeđa.

Želite nešto što će još više raspiriti vatru? Isprobajte bakreno narančastu nijansu Wild Thing ili pikantnu plameno crvenu Heist. Još bolje, ove mat nijanse možete koristiti u kombinaciji s 12 nijansi iz palete Naked Heat.

THAT’S HOT

Zbog toga što zaslužujete iznimno postojano sjenilo koje se ne trusi i ne upija u kožu, sve nijanse iz palete Naked Petite Heat sadržavaju našu nevjerojatnu formulu koja im daje baršunastu teksturu i raskošnu boju te omogućuje savršeno stapanje. Sve su nijanse obogaćene pigmentima koji jamče dugotrajnu postojanost.

 

Preporučena cijena palete Naked Petite Heat je 215,00 hrk i dostupna je u Müller parfumeriji, Trg bana Josipa Jelačića.