Putovanja

Upute za najbolju Instagram priču na HIT luftićima!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2018.

Donosimo upute kako izgledati što atraktivnije na ovim najljepšim ljetnim modnim dodacima

Nakon produženog vikenda teško se vratiti u staru rutinu, svakodnevicu ispunjenu poslovnim obvezama kojima nema kraja. No ako se tek spremate na pravi godišnji odmor, onda i nije tako teško zasukati rukave i još malo odraditi. Mi već u mislima sitno brojimo i zamišljamo kako plovimo na nekom egzotičnom luftiću. Vjerujemo da nas ima mnogo takvih, stoga smo se bacili u potragu i pronašli napuhance koji su nama, a vjerujemo da će i vama razvedriti cijelo ljeto.

Naravno, uz kupnju ovakvih luftića svi priželjkujemo i dobru fotku koju ćemo kasnije moći objaviti na svojim društvenim mrežama. Donosimo upute kako izgledati TOP na svakoj od barem stotinjak fotografija.

Ako se odlučite za luftić u obliku labuda, jednoroga ili bilo koji drugi gdje ćete biti u sjedećem položaju, pripazite na ispravno držanje, a kosu svakako stavite u visoki rep kako bi fotografija bila što atraktivnija. Jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim, nebitno je dokle god ste marljivo radili na zavidnoj liniji za ljeto.

S ovakvom vrstom napuhanaca fotke najbolje ispadnu tijekom zalazaka sunca, stoga ako imate priliku uhvatiti taj trenutak, znajte da nećete požaliti. Također, ako vam je nestabilno sjediti i slikati se, predlažemo da napravite fotku na praznoj pješčanoj plaži i zagrlite flamingo svom snagom dok vas prijateljica neumorno slika.

S druge strane, tu su nam i luftići na kojima ćete uz slikanje uistinu moći i odmarati. Za njih je idealan selfie stick kako biste mogli uhvatiti kompletan luftić i dobiti nebesku fotografiju. Svakako preporučujemo pustiti kosu neka vijori. Predlažemo položaj u kojem ste okrenuti na trbuh s obje noge lagano savijene u koljenu. P.S. Svakako pripazite da ste u moru na onom dijelu gdje je ispod samo čisti pijesak. Evo i fotke koja govori tisuću riječi:

Ako planirate zajedničku fotku s prijateljicama, predlažemo luftić u obliku oblaka. Dok jedna leži na leđima u zavodljivoj pozi, druga neka bude u vodi, s gornjim dijelom tijela lagano prislonjena na luftić.

Mi smo vam napisali upute, a na vama je da odaberete svog favorita za najljepšu ljetnu fotografiju. Od luftića u obliku labuda, ananasa, donosimo naš izbor 10 HIT luftića koji će plijeniti poglede na plaži.

Naš prvi odabir su nevjerojatno lijepa anđeoska krila koja dolaze u bijeloj boji. Dimenzije su 250×180 cm, drugim riječima dovoljno su velika da ležerno u ležećem položaju otplovite u morske dubine.

Cijena 294,33 kuna

Iako na izgled grub, ovo je definitivno najmekaniji ananas na svijetu. U svojoj prepoznatljivoj žuto-zelenoj boji, garantira vam upečatljivo ljeto.

Cijena 221,61 kuna

Ogroman flamingo u rose gold nijansi stvoren je za sve romantičare. Njegove dimenzije su 180x190x130 cm i bit će odličan modni dodatak za vaše Instagram priče.

Cijena 332,78 kuna

 

Zamislite krafnu s ukusnim punjenjem od jagode posipanu šarenim mrvicama. Zvuči ukusno? Ovaj pink luftić možda nije za jelo, no svejedno toliko dobro izgleda da bismo ga najradije pojeli. S promjerom od 100cm, nakon ukusnog ručka bit će odličan morski desert.

Cijena 161,55 kuna

Najprostraniji proizvod iz ponude definitivno je luftić u obliku oblaka s dugom. Na njega se udobno mogu smjestiti čak tri osobe. Umjesto na trač party u obližnjem kafiću, prijateljice možete povesti na nezaboravnu vožnju po moru.

Cijena 404,98 kuna

Pegasus, mitsko biće iz Grčke osvojit će vas na prvi pogled. Njegova odvažna zlatna krila bit će prava morska senzacija. Dolazi u dimenzijama 250x250x130 cm i jedan je od naših favorita.

Cijena 404,98 kuna

Luftić u obliku bijelog labuda stvoren je za dvije osobe, po mogućnosti zaljubljeni par. Kako vožnja s njime ne bi bila turbulentna, tu su dvije plastične ručke dizajnirane za držanje.

Cijena 264,82 kuna

Ljetne ljubavi nešto su posebno pa tako i ljetni poljubac. Čak iako niste zaljubljeni, ove roze usne ispunit će vas tim osjećajem. Samo pripazite jer nisu za grickanje.

Cijena 183,68 kuna

Jelo koje nam nikada neće dosaditi definitivno je pizza. Volimo je tijekom svih godišnjih doba, a posebice ljeti. Ovog puta ne dolazi kao hrana, već će ova bogato obložena pizza s ekstra debelom korom poslužiti kao izuzetno udoban jastuk u moru.

Cijena 227,94 kuna

Posljednji, ali ništa manje ljepši je luftić u obliku omiljenog jednoroga. Osim što je jednorog simbol čistoće, ovaj ovdje zna se i odlično zabavljati na morskim valovima.

Cijena 264,82 kuna

Svi ovi luftići izrađeni su od visokokvalitetnog PVC materijala što im omogućuje dug životni vijek.

Ako su i vama neodoljivo preslatki, zavirite na službenu web stranicu www.luftici.com i potražite svog najdražeg ljetnog prijatelja. Također, možete ih pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

#čokoladna IGRA DARIVANJA

U suradnji sa slovenskim brendom Luftići, jednu sretnicu nagradit ćemo luftićem u obliku čokoladne krafne s hrskavim mrvicama. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica luftića u obliku čokoladne krafne je Jelena Žigić Amidžić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.