FOTO by Netflix

Film

Upravo je izašao trailer za 3. sezonu serije Bridgerton

admin 12. travnja 2024.

Frcat će iskre između Penelope i Colina...

Svi koji su pogledali prethodne dvije sezone serije Bridgerton pomislili bi da će, nakon svih neuspjeha, Lady Whistledown odustati od svega i otići na zasluženi odmor.

No, to se neće dogoditi, baš naprotiv, Lady Whistledown opet će se uplesti u novu mrežu tračeva i možemo pretpostaviti da nas čeka jedna uzbudljiva sezona.

Foto: Netflix

Nakon što je proteklih tjedana Netflix izbacio nekoliko kratkih isječaka iz nove sezone na red je došao prvi trailer, uz koji ćemo još brže dočekati početak nove sezone.

U traileru možemo vidjeti Penelopin vrlo neugodan pokušaj flerta uključujući popratno neugodno mahanje lepezom, ali i samouvjereno ponašanje koje će joj donijeti neke nove izazove.

Foto: Netflix

I dok su prve dvije sezone pratile kronološke vremenske crte postavljene u romanima, treća sezona će biti prva koja će odstupiti od tog pravila, fokusirajući se na Penelope i Colina.

Foto: Netflix

U traileru možemo vidjeti i omiljene likove kao što su Anthony, njegova nova žena Kate, Lady Danbury i Kraljevsko Visočanstvo Kraljica Charlotte, ali sudeći prema najavama sve će se svoditi na Penelope i njezinu transformaciju u ženu prema kojoj niti Colin ne može ostati ravnodušan.

Foto: Netflix

Na kraju trailera, Lady Whistledown postavlja dva najveća sveobuhvatna pitanja 3. sezone: “Koja je primarna sila koja nas vodi našim putovima? Jesu li to naši umovi ili naša srca?”

Treća sezona Bridgertona debitirat će na Netflixu sljedeći mjesec i prikazivat će se u dva dijela. Prve četiri epizode bit će premijerno prikazane 16. svibnja 2024., a samo mjesec dana kasnije, točnije 13. lipnja 2024. stižu sljedeće četiri.