FOTO by Martimex

Elegant

Upoznajte novi Elixir Elie Saab u blagim cvjetnim notama

PR 27. travnja 2023.

Parfemi Elie Saab mali su okus haute couture u vašem mirisnom omaru

Elixir predstavlja novu mirisnu kreaciju Elie Saab-a za samouvjerenu i zavodljivu ženu koja zrači samouvjerenošću. Elixir je ljubavni napitak koji blista od senzualnosti. Zamišljen je kao ljubavni napitak moćne i duboko senzualne žene.

U srcu je iris iz Libanona kombiniran s ljubavnim akordom, olfaktivnom kreacijom koja stvara snažnu emociju privrženosti i zavođenja. Upotpunjen svježinom nerolija i mandarine i dodirom topline ambera, smire i benzoina u bazi.

Duge vjenčanice, večernje haljine i haljine: Elie Saab je majstor u svome svijetu. Kreacije koje oplemenjuju žene i ističu njihovu senzualnost. Inspiriran ženama, čini čudesne kreacije, s modernošću iz drugih vremena. Poput haute couture haljine, mirisi Elie Saab krase ženstvenu formu, zračeći senzualnošću.

Otkrijte prekrasne ženstvene mirise Elie Saab. S blagim cvjetnim notama koje se čuvaju u prekrasnim bočicama i poklopcem s potpisom Elie Saab, parfemi Elie Saab mali su okus haute couture u vašem mirisnom omaru.

Priznat i slavljen po svojim dramatičnim haljinama i visokoj modi, Elie Saab mirisi dijele istu eleganciju kao i njegova moda. 

Tri kolekcije parfema – “Le parfum“, “Girl of now” & “Elixir” – izrazito su jedinstvene, a ipak sve predstavljaju ženstvenost koja je simbolična za ​​poznate kuturijere.

Uživajte u novom načinu nošenja iznimnog uz ove mirise. Novi, prekrasan miris dostupan je u Martimexu i na LINKU.