Modni dodaci

Unikat – brend koji slavi jedinstvenost žene!

Viktoria Mikulić 26. svibnja 2017.

U zanosnoj ponudi, zasigurno će svatko pronaći svoj unikatni primjerak

Unikat nakit i torbe – Antonela Tomić, modna dizajnerica koja radi u B.Z. Kamarad, izradom nakita počela se baviti točno prije 20 godina. Vrlo brzo osnovala je modni brend Unikat koji je dobio i svoje prodajno mjesto u samom srcu Splita, na adresi Dioklecijanova bb. Rijetko kada možemo nazočiti tako uspješnom radu čija tradicija seže još od davne 1997. godine, stoga nam je iznimna čast pisati o ovom zanimljivom brendu.

Unikat nakit i torbe

Cjelokupan asortiman dolazi kao spoj dalmatinske tradicije uz dašak modernog štiha, a nakit je izrađen od srebra, alpake i poludragog kamenja.

‘Tradicijski nakit oduvijek je okupirao pažnju stranih gostiju, a zbog velikog estetskog i emotivnog značaja koji nosi, sada je visoko tražen suvenir koji predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva’, otkrila nam je Antonela. Unikat nakit i torbe.

Unikat nakit i torbe

Iako je izrada nakita oduvijek bila njezina ljubav, ova ambiciozna dizajnerica zna da su torbe jedan od nezaobilaznih modnih detalja i svaka žena ima ih barem nekoliko u svom ormaru.

No Antonela smatra da je svaka žena unikat i njezin cilj nije bio izraditi još jednu ‘trendi’ torbu koja će već iduće sezone biti zaboravljena, već nešto što se može nositi u svakoj prilici i što ne izlazi tako lako iz mode.

Unikat nakit i torbe

Tako je prije godinu dana krenula u još jedan poduzetnički pothvat te počela dizajnirati i izrađivati unikatne ženske torbice od raznih materijala – koža, eko koža, tekstil i slično.Torbice ze izrađuju u malim serijama tako da je svaka sama po sebi unikat. Sretna dobitnica crvene torbe brenda ‘Unikat’ je Marija Habuš. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Za sada se može pohvaliti odličnim rezultatima budući da su svi postojeći kupci odmah bili zagrijani za novitete i vrlo brzo glas se proširio. Torbe se mogu pronaći u raznim bojama, od onih nježnih zagasitih do jarkih veselih boja, ovisno o tome tko što preferira. Unikat nakit i torbe.

Unikat nakit i torbe

Osim što su torbe cjenovno prihvatljive, kvaliteta kao i vizualni identitet najvažniji su segmenti kod svake kupnje, u čemu ovaj brend nimalo ne zaostaje.

Unikat nakit i torbe

Cilj je u budućnosti izrađivati što više unikatnih modnih dodataka te slušati želje kupaca za nove, svježe kreativne ideje. A mi jedva čekamo vidjeti što će novog proizaći iz ove interesantne radionice. Unikat nakit i torbe.

 

#unikatna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Unikat 1997, jednu sretnicu nagradit ćemo setom elegantnog nakita iz nove #botun kolekcije. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica nakita iz nove kolekcije domaćeg brenda Unikat 1997 je Ines Jažić Kuzmanić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.