Promo

U proljetno-ljetnoj sezoni Skoko ponovno naglašava glamur!

PR 07. ožujka 2018.

Ivica Skoko na nadolazećem Bipa FASHION.HR-u predstavit će novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. pod pokroviteljstvom branda Perwoll

Kao i obično, u sklopu najveće modne platforme, predstavit će večernju modu i glamurozne haljine u majstorskoj izvedbi zbog koje ga obožavaju brojne zvijezde crvenog tepiha.

Miss Hrvatske, prekrasna Tea Mlinarić, prva je imala čast isprobati haljine iz nove kolekcije i tako u glavnoj ulozi vizuala predstaviti mali dio nove kolekcije. U proljetno-ljetnoj sezoni Skoko ponovno sprema glamur u punom sjaju.

Sama kolekcija sastoji se isključivo od dugih, uskih haljina koje naglašavaju siluetu, ali dizajner za ovu sezonu priprema i romantične forme, vrlo jednostavnih linija s tankim bretelicama.

„Ovog puta naglasak je na nešto više strogoj formi te profinjenim i elegantnim krojevima. Inspiraciju sam pronašao u visokoj modi 80-ih godina pa sam tako neke elemente poput naglašenih ramena oživio u novoj varijanti“, objašnjava Ivica Skoko i najavljuje nastup na najvećem tjednu mode u regiji.

Od materijala, poznati dizajner i dalje koristi jako puno čipke u raznim oblicima i formama. Novost su glitter resice, perle, biseri i Swarovski kristali, koji su ručno aplicirani na haljine čime opet želi oduševiti sve one koje žele zablistati u punom sjaju.

Ivica Skoko svoju će novu kolekciju predstaviti 21. ožujka, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Najveći tjedan mode ove sezone najavljuje promjene i mnoštvo događanja pa će tako 15. i 16. ožujka modnu publiku ugostiti Gliptoteka HAZU, 19. ožujka Muzej suvremene umjetnosti, a od 21. do 24. ožujka tradicionalni paviljon 5 Zagrebačkog velesajma.

U sedam modnih večeri svoje nove kolekcije predstavit će i Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request, Twins, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira.

Nastavno na slavlje mode koje iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj gostiju, u shopping centru City Center one otvorit će se FASHION.HR POP UP store, koji će u dva mjeseca trajanja posjetiteljima ovih zagrebačkih shopping destinacija omogućiti kupovinu dizajnerskih komada i najnovijih kolekcija prikazanih na revijama.

Fotografija: Zvonimir Ferina
Makeup: Ivana Bilandžija
Frizura: Ivan Pervan
Model: Tea Mlinarić, miss Hrvatske (agencija Talia model)