Promo

Tri savršena outfita za svaku situaciju!

PR 09. listopada 2018.

Odjevne kombinacije s kojima ne možemo pogriješiti!

Nemate vremena za dugo odlučivanje što obući ili je baš jedan od onih dana kada imate osjećaj da vam ništa dobro ne stoji? Svima nam je to dobro poznata situacija, no nema razloga za brigu. Kao i kod svega drugog, rješenje je u dobrom planiranju.

Svaka bi žena trebala imati dvije-tri nepogrešive kombinacije, u koje se možemo pouzdati da će izvući stvar kada zagusti pred ormarom. Izdvojili smo nekoliko odličnih komada poljskog brenda Reserved koje ćemo odmah zavoljeti.

Imajući pri ruci nekoliko outfita za koje smo sigurni da dobro izgledaju pridonijet će našem samopouzdanju, raspoloženju, no, što je najvažnije, ostaviti vremena za razmišljanje o „važnijim“ stvarima, kao što su, na primjer: povlačenje savršene crte na kapku tušem ili odlazak na kavu u omiljeni kafić prije posla. Krajnji je trenutak da počnemo bolje planirati vrijeme, a ovi komadi će nam u tome pomoći:

Elegantna haljina koja pristaje poslovnom looku, a dobro prolazi i kao večernji outfit za izlazak. Uz dobar par cipela ili čizama te nešto nakita, spremne ste za novi dan. Ove haljine iz Reserveda zadovoljit će i najizbirljivije.

Hlače ili suknja i jakna/sako u istom tonu uvijek izgleda posh, kada je riječ o pravom odabiru, naravno. Pritom se ne valja ograničiti samo na crnu. Reserved ima predivnih komada u jesenskim bojama, samo treba pronaći onu koja odgovara vašoj puti.

Nije vam do haljine, (ili ste je obukli dan prije), razmislite o hlačama i bluzi. Iako naizgled jednostavna kombinacija, radi se o outfitu koji pruža brojne mogućnosti i preinake. Nositi bluzu u hlačama ili je ležerno pustiti da pada, izbor je na vama, većina bluza iz Reserveda može se nositi na oba načina.