Odjeća

Tratinčice upotpunile traperice iz Stradivariusa i Asosa! Koje su vam ljepše?

Viktoria Šafranić 25. veljače 2021.

Nama je svjetliji model mrvicu posebniji...

Voli me, ne voli me, voli me, ne voli me…ako ovu igru niste odigrali nekolicinu puta u djetinjstvu, onda stvarno ne znamo što jeste. To su bili dani, kada smo čitava popodneva provodili vani, na svježe pokošenim livadama, okruženi cvijećem.

Najčešće smo brali tratinčice kojih je bilo posvuda, od kojih smo izrađivali vijenac za kosu, bukete cvijeća za mamu i baku te smišlja brojne druge igre.

Sreći nije bilo kraja, a i dan danas kada ih ugledamo, stvore nam toplinu u srcu. To što smo sada odrasle osobe ne znači da i dalje ne mogu biti dio naših života. Srećom, poznati brendovi prepoznali su nostalgiju za istima te ih aplicirali na odjevne komade, kao uvertiru u proljetne dane.

Svi smo željni nošenja traperica, posebice svjetlijeg jeansa kojim ćemo osvježiti ormar. Mi smo se bacili u potragu za onima obasutima cvijećem, točnije tratinčicama i našli na dva chic modela mom fit kroja. Jedne dolaze s modne platforme Asos u svijetlo plavoj boji s motivima tratinčica koje su pobacane duž nogavica.

Druge su iz Stradivariusa, a uz njih dolazi i traper jakna u istoj formi. Crni traper ravnog kroja krase detalji tratinčica i iako smo u proljeće više skloni svjetlijim trapericama, ne možemo reći da nam nisu jednako privlačne. Super će izgledati uz bijele tenisice i T-shirt za ležeran look, te uz slingbacksice i bluzu za elegantniji outfit.

Plave traperice potražite na Asosu, a crni traper u Stradivariusu.