Moda

Torbice s potpisom Cruelle De Vil za sve modne buntovnice

admin 05. srpnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Disneyjevi antijunaci i zlikovci u posljednje su vrijeme počeli dobivati svojih 15 minuta slave, promaknuvši se iz sporednih u glavne uloge na filmskom platnu.

Dok ih u uobičajenim animiranim i igranim filmovima gledamo kao već zastranjene, podemonjene i zle, u njihovim antibajkama pokušava se otkriti uzrok, sjeme zla, neka traumatična situacija, koja je kao posljedicu iznjedrila njihov zao genij.

Upravo tako u najnovijem Disneyjevom igranom filmu, nadahnutom popularnim animiranim filmom „101 Dalmatinac” iz 1961. godine, pratimo evoluciju Cruellinog kreativnog, no zlog i svirepog genija, njezin uspon na tron Disneyjevih omiljenih antijunaka. Na velikom ju je platnu fantastično utjelovila glumica Emma Stone, a film ako već niste, svakako vrijedi pogledati!

Njezin mračni glamur i autentičan stav ono su što je mnoge privuklo da prijeđu na njezinu mračnu stranu. Ako ste jedna od modnih buntovnica i u duši nosite dašak dobrog starogrock’n’rolla i njegovog mlađeg brata punka, onda su ove torbice kao stvorene za vas!

Na velikom platnu Cruellin stil sadrži esenciju stila velike modne punk ikone Vivienne Westwood.

Cruella je zastrašujuća u crnoj koži sa zakovicama, izbijeljena lica i razderanih, mrežastih rukava, koje kombinira s tilom i to puno, puno tila, no opet elegantna i snažna u crnim PVC kombinacijama, visokim čizmama i lancima oko vrata.

Torbice u Disneyjevom web shopu slijede tu estetiku – crna koža, prišivke, zakovice, lubanje i odvažne poruke ispisane u stilu grafita.

Ove torbice su za sve one djevojke koje se osjećaju kao da se ne uklapaju i žele se svojim buntovnim, mračnim stilom isticati u modnoj masi konfekcijskih klonova.