Promo

TOP proizvodi za optimalnu ljetnu hidrataciju!

PR 20. srpnja 2018.

Zašto je hidratacija kože obavezna tijekom ljeta?

Vrućine su nam se vratile. Bliži se odlazak na godišnji odmor, a s njime i ljetne aktivnosti koje obožavamo. Neki ljeto vole provesti lagano i opušteno, drugi vole aktivno. U svakom slučaju, sunce, more i pijesak gotovo su nezaobilazni. I koliko nam je s jedne strane ljeto zabavno, s druge strane našoj koži baš i nije.

Unatoč mnoštvu vodenih aktivnosti, sunce i more isušuju kožu, a proizvodi za sunčanje oštećuju zaštitni sloj i pojačavaju dehidraciju. Rezultat je gruba i beživotna koža te „fine linije“ oko očiju. Stoga tijekom ljeta naša koža treba ekstra hidrataciju i to- svakodnevno, dva puta na dan! Držite se ove mantre jer je to ono što osigurava baršunasto glatku i podatnu kožu, sjajnu put i zdrav izgled kože.

CrèmeFraîche® de Beauté – linija za »optimalnu« hidrataciju svakog tipa kože

Iako proizvodi na tržištu izgledaju slično, neke su formule ipak bolje od drugih.

Laboratorij NUXE kreirao je CrèmeFraîche® de Beautéliniju za „optimalnu“ hidrataciju svih tipova kože. Prirodna sinergija nježnih biljnih mlijeka s visokotehnološkim ekstraktom alge te prirodna hijaluronska kiselina, donose savršen balans koži omogućavajućiintenzivnu 48-satnu hidratacijuuz dodatan učinak protiv onečišćenja iz okoline.

NUXE koristi biljna mlijeka bagrema, žutog graška, zelenog čaja, badema, zobi, kokosa i soje, od kojih svako ima jedinstveno bogatstvo sastojaka za hidrataciju i omekšavajuće djelovanje na kožu. S druge strane, inovativan aktivan sastojak u obliku visokotehnološkog ekstrakta dobivenog iz crvene alge s Baltičkog mora te prirodna hijaluronska kiselina „zaključavaju“ vodu u koži i sprječavaju dehidraciju.

NUXE CrèmeFraîche® de Beauté 48-satni hidratantni i umirujući serum

Hidratantni serumdonosi odlične rezultate jer sadrži posebne aktivne tvari koje prodiru dublje u kožu, dok se njegova izrazito fluidna tekstura brzo upija i savršeno odgovara svim tipovima kože. Brže i snažnije obnavlja cjelovitost hidrolipidne barijere i puni rezerve vode u koži. Može se koristiti tijekom cijele godine i odličan je tretman za revitalizaciju kože u skladu s njezinim potrebama – ljeti ispod sredstava za zaštitu od sunca te u rujnu kad je koža često „žedna“.

Ujutro i navečer nanesite malu količinu seruma na čistu kožu lagano masirajući kružnim pokretima. Osvježavajuća tekstura ovog seruma vratit će vašoj koži elastičnost, mekoću i senzualnu svježinu.

Cijena, 30 ml: 235,46 kn

NUXE CrèmeFraîche® de Beauté 48-satna hidratantna SOS maska

Ako je koža doista jako dehidrirana, što se često događa nakon dugotrajnog izlaganja suncu, potrebna joj je intenzivna hidratacija kako bi se što prije vratila u stanje ravnoteže. Za tu namjenu koriste se posebni proizvodi.
NUXE CrèmeFraîche® de Beauté 48-satna hidratantna SOS maskapredstavljatrenutnu osvježavajuću ‘infuziju’ za dehidriranu kožu zahvaljujući visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline.

Jednom do dva puta tjedno, umirite i hidratizirajte kožu ovom SOS maskom, a čak i ako zaspete s njom, koža će vam biti zahvalna na povećanoj dozi hidratacije.

Cijena, 50 ml: 153,56 kn

 

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama kao i na službenoj stranici www.nuxe.hr!