Promo

TONY CETINSKI I PETAR GRAŠO DOLAZE NA BUNDEK!

PR 26. rujna 2018.

Najveći izvođači pripremaju spektakl na Rujanfestu koji se ove godine održava na Bundeku

Nakon što je prvi vikend Rujanfesta posjetilo više od 50 000 ljudi, drugi vikend festivala počinje 27.09. u četvrtak i traje sve do 30.09. na Bundeku. Jedan od najboljih i najprodavanijih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert u četvrtak, 27. rujna  na velikoj pozornici na Bundeku.

Tony Cetinski već godinama vlada domaćom i regionalnom glazbenom scenom i slovi kao pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti čemu svjedoče brojna priznanja u zemlji i širom svijeta. Dobitnik je nekoliko glazbenih nagrada Porin, snimio je duet sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, gostovao na koncertima Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hall-u te iz godine u godinu popunjavao dvorane širom Hrvatske i okolnih zemalja. Zagrepčani će 27.09. na Bundeku moći uživati u njegovim najvećim hitovima kao što su: ”Onaj tko te ljubi sretan je”, ”Opet si pobijedila”,”23.prosinac” i mnogim drugima.

Nakon mnogih nezaboravnih trenutaka koje je zajedno sa svojom publikom proživio prošle godine, Petar Grašo s novim hitom ”Ako te pitaju”, koji obara sve rekorde slušanosti, a primio je nagradu i za pjesmu godine, dolazi na Bundek. Dok se još priča o spektaklu u Areni Zagreb, koja je bila kruna glazbenikove bogate karijere, Petar Grašo stiže u centar grada na Rujanfest, u petak 28.09.. Svi njegovi obožavatelji  moći će uživati  uz pjesme ”Moje zlato”, ”Srce za vodiča”, ”Uvik isti”, ”Volim i postojim”, ”92”, ”Ko nam brani” te u ostalim Grašinim bezvremenskim uspješnicama.

Rujanfest je jedini festival  na kojem se mogu zabaviti svi – rockeri, ljubitelji popa, elektroničke ili tamburaške glazbe, a upravo je to i slogan ovogodišnjeg Rujanfesta – „Zabava za sve“. Da se radi o ambicioznom projektu, svjedoči brojka od 20 pozornica na kojima se mogu očekivati nastupi vrhunskih izvođača, više od 20 lokala, preko 100 izlagača, velik broj restorana i najveći zabavni park u kojem će moći uživati najmlađi. Subota, 29.09., je rezervirana za ”starog lava” Željka Samardžića i Amadeus Band.

Nastupom u nedjelju, ovogodišnji Rujanfest će, onako kako samo oni to znaju, zatvoriti sjajna grupa Vigor  i Mate Bulić. Ove godine očekuje vas i Vinski trg s vrhunskim vinima, ali i Beer Garden u kojem će svaki dan nastupati fenomenalan Studio smijeha, a nakon puno smijeha dolaze vrhunski solisti na gitarama. Također, posjetitelje očekuje bogata i raznovrsna gastronomska ponuda iz raznih krajeva Lijepe naše, ali i susjednih zemalja koja se može pronaći u tzv. kućama. Trg zagrebačke županije predstavlja najbolje OPG-ove i KUD-ove iz Zagrebačke županije.

Od Slavonske kuće gdje možete probati  šarana na rašljama, kulen, čvarke, ljuti čobanac, fiš-paprikaš te slušati vrhunske tamburaše iz Osijeka do Zagrebačke kuhinje, Istarske kuće i još 40 manjih ugostitelja, kao i ponude više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta.

Najmlađi, ali i oni koji se tako osjećaju, doći će na svoje u najvećem zabavnom parku u Hrvatskoj i provozati se u ludim gusjenicama, okušati se u pilotiranju u simulatorima, ali i testirati granicu straha na najopasnijim spravama kao što su Ranger, Tepih…Ove se godine ulaz na festival do 18.30 sati  neće plaćati, a nakon 18.30 sati naplaćivat će se 25 kuna.

Više o Rujanfestu na www.rujanfest.com!