FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger torba u boji lavande prvi je vjesnik proljeća!

Viktoria Mikulić 14. veljače 2024.

Ljubav na prvi pogled...

Mnogo je razloga zašto je torba u boji lavande ključan modni dodatak tijekom proljetnih dana… Lavanda je nježna, ali istodobno efektna boja koja može dodati osvježavajući i elegantan dodir vašem izgledu.

Ova se boja može nositi tijekom cijele godine kako bi dodala malo boje i živosti vašem izgledu, no ipak je najljepša u proljeće.

Torba u boji lavande sjajno pristajati uz različite kombinacije. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga:

Lavanda se lijepo kombinira s neutralnim bojama poput bijele, bež, sive ili crne. Nadalje, lavanda je pastelna boja, stoga se lijepo uklapa s drugim pastelnim nijansama poput svijetloroze, mint zelene ili svijetloplave.

Izvrsno će izgledati i uz kontrastne boje poput jarkožute, tirkizne ili smaragdno zelene. Torba u boji lavande tandem je uz traperice, neovisno o tome jesu li svijetle ili tamne.

Tijekom proljeća zasigurno nosite odjeću s motivima cvijeća. Torba u boji lavande još će više istaknuti cvjetni uzorak.

Naš favorit je Tommy Hilfiger upečatljiva torba koja je moderna i praktična, a osim boje, posebnom je čine detalji na ručki. Ova torba bit će finalan touch naših proljetnih lookova, ali i uskršnjeg outfita. Njezina cijena iznosi €129.90, a pronaći je možete na službenoj web trgovini!