FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger kraljevsko plave torbe odagnat će sive oblake!

Viktoria Mikulić 05. listopada 2023.

7 modela kao finalan touch jesenskih outfita!

Iako je za jesenske dane sasvim razumno kupiti crnu, smeđu ili sivu torbu, za sve vas koji volite shoppingirati srcem, pripremili smo 7 prekrasnih modela torbi u neodoljivoj kraljevsko plavoj boji.

Odabir plave torbe najesen možda je protivan vašim prvim instinktima, ali kada malo bolje razmislite, već imate barem jedan ili dva plava outfita u svom ormaru, ako ništa drugo sigurno imate par traperica, tako da plavi modni dodaci itekako imaju smisla. Čak i ako se vaša jesenska garderoba sastoji samo od tamnih boja, kraljevsko plavu opet možete uskladiti uz svoju odjeću. Štoviše, ona će podići svaki look na višu razinu.

Kakav stil torbe odabrati?

Ako je to torba koju želite koristiti svakodnevno, postoji mnogo mogućnosti za odabir. Najomiljeniji stil je torba za rame jer je praktična i udobna za nošenje. Najbolje je odabrati srednju veličinu, ni premalenu u koju vam neće stati osnovne stvarčice, ni preveliku koja će vam stvarati teret.

Tommy Hilfiger kraljevsko plave torbe senzacija su na kvadrat!

Plava torba je savršena za svaku priliku, pa bilo da tražite torbu za svaki dan ili torbu za neku posebnu priliku, Tommy Hilfiger ima čak 7 favorita. Iako je sasvim logično da pomišljate na tamno plavu torbu ususret hladnijim mjesecima, kraljevsko plava odat će dojam ženstvenosti i elegancije, ali i naglasiti vaš karakter, odnos da ste osoba koja se ne boji pokazati svoje JA.

Ako se odlučite za kraljevsko plavu torbu ove jeseni, ne zaboravite na širok osmijeh na licu jer ćete primati brojne komplimente.