Promo

Točkice, karirani uzorak i upečatljive boje – želimo kopirati look Nine Badrić!

PR 24. svibnja 2019.

Prelijepa pjevačica jučer se pojavila na Celebrity After Work Partyju u šarmantnoj kombinaciji!

Sinoć je na Cvjetnom trgu (Zagreb), u kultnom kafiću “Gosti&Ona” u kojoj se okuplja zagrebačka krema društva, održan prvi celebrity after work party u čast trenera svih trenera, živućoj legendi, Miroslava Ćire Blaževića.

Poznati hrvatski nogometni trener u svom je prepoznatljivom stilu prokomentirao svoju bogatu domaću i međunarodnu karijeru, te aktualna društvena zbivanja u sportu i oko njega, te se prisjetio svojih početaka i uspjeha koje svi pamtimo. U svom se obraćanju uzvanicima dotakao i legendarne utakmice protiv francuske reprezentacije davne 1998.g.

Trener Blažević ispričao je i par anegdotama sa svojim tadašnjim nogometašima, svojom je pričom razveselio brojne goste, izmamio osmjehe na lica uzvanika te je ostatak večeri proveden u ugodnom ozračju koje će se zasigurno dugo pamtiti.

Društvo su mu pravili poznata pjevačica Nina Badrić, pjevači Kristijan Rahimovski i Mladen Burnać, te poznata voditeljica Paola Valić Bekić, a ispred Grada Zagreba, čast treneru odao je i pročelnik za Sport i mlade g. Milan Pavelić.

Nina Badrić posebno nas je očarala svojom proljetnom kombinacijom. Ova modna znanica uspjela je uklopiti dva nespojiva uzorka, karirani i točkasti print s jarkim bojama te još jednom dokazala da je prava ikona stila. Njezin zarazan osmijeh dodatno je doprinio kompletnom looku koji bismo najradije odmah kopirali.

https://www.instagram.com/p/Bx1l09Nn3PF/

Program je vodila organizatorica Celebrity After Work Partyja i urednica portala glam.hr Melita Hanžek.

Kako šećer dolazi na kraju, trener Blažević na poklon dobio tortu u obliku nogometnog stadiona i nogometne lopte. Uzvanike je dance hitovima zabavljao poznati zagrebački DJ Tom Black.

Celebrity after work party prvi je u nizu susreta s poznatim osobama hrvatske društvene scene, te se nadamo da će ih uskoro biti mnogo više.