Promo

Točkaste suknjice od tila krase novu kolekciju branda daVida’s!

PR 08. ožujka 2018.

Još obavijeni snijegom i uz blagi porast temperature sa -10C na -1C, dok se grijemo pod dekicama, brand za dječju odjeću daVida's predstavlja nam svoju novu proljetnu kolekciju

Novom kampanjom pod nazivom ‘Be activ – be full of joy’ dizajnerica Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja svojom osobnošću i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi, svom tijelu i važnosti bavljenjem raznim sportovima i aktivnostima od najranije dobi.

Pred sam početak proljeća, gdje djeca još ‘zabundana’ se igraju po parkovima, dječji brand daVida’s predstavlja nam svoju novu proljetnu kampanju.

Sada već dugogodišnje bivanje na dječjoj modnoj sceni brand daVida’s se pozicionirao na vodeće mjesto i u sam vrh hrvatskog modnog svijeta. Već od prvog predstavljanja javnosti kampanjom u proljeće 2012. godine ovog domaćeg branda, pobudila je veliko zanimanje najmlađih poklonika mode i styla te posebno njihovih roditelja. Time je dobio nove njegovatelje originalnog i kreativnog izričaja.

Dizajnerica Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja svojom osobnošću i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi i okolini. Prvi put fotografije kampanje potpisuje Ivan Spehar, a za zaštitno lice ove kampanje birana je ciljano djevojčica i model Gita s čarobnim osmjehom. Gita i njezina mama Anita, kćer i mama poznate po Gym&Fun brandu koji promovira sport, igru i vježbanje među djecom i roditeljima.

Proljetna kolekcija dizajnerice Andree Cmrečki određena je bojama i materijalima koje je koristila. Novost u ovoj kolekciji su modeli til suknjica u sivoj, bijeloj i crnoj boji koji su posebni po tome što se radi o til suknji ‘3u1’ – njezini dijelovi se kombiniraju, skidaju, zamjenjuju.

Naime baza modela til suknje ‘Swan’ je 4slojna bogata til-suknja s istobojnom podstavom, na nju se oblači gornji sloj til suknje s pliš točkicama a tu je i pliš mašna koja se lako zamijeni nekom drugom bojom ili se nosi na neki drugi odjevni predmet, kako sama na sebi ima sigurnosnu spajalicu tzv. zihericu.

Ostali modeli su izrađeni od finih pamučnih blago rastezljivih pletiva za ugodno nošenje. Majice još uvijek dugih rukava, zanimljivih motiva divno se uklapaju na suknje i kratke hlačice. Sakoi, na modelima za djevojčice, izrađeni su od pamučne felpe, bogato ukrašeni badge-vima koji se mogu skidati te zamijeniti personaliziranim ukrasima, zihericama, mašnama.

Glavna okosnica kolekcije je ta da se sve nosi slojevito i budi kreativnu maštu malih kreativaca, koji vrlo lako model mogu obogatiti, vizualno promijeniti sitnim detaljima (boševima, badge-vima) koji se uz model nude kao opcija.

Boje koje prevladavaju su pročišćene, crna, bijela, antracit-siva te akcentna kraljevsko plava i crvena. Prugice u bijelo-crnoj kombinaciji daju cjelokupni dojam dječje razigranosti i prepoznatljivosti branda daVida’s.

U izradi svojih kolekcija brand uvijek posebnu pažnju pridaje udobnosti, kako bi se djeca u odjeći mogla nesputano kretati, igrati pa čak i baviti sportom. Kvaliteta koju često ističe sama dizajnerica je vrlo bitna jer se posebna pažnja pridaje podrijetlu materijala koji mora na sebi imati oznaku kontroliranog izvora – naglašava Andrea.

“Svaka daVida’s kolekcija inspirirana je urbanom, kreativnom djecom sa stavom. Ona se igraju svojom odjećom, kombiniraju je, preslaguju, dodatno ukrašavaju. Sve pršti idejama i predanošću za detaljima.

Ova kolekcija je jednostavno inspirirana raznim sportovima kojima se djeca mogu baviti u slobodno vrijeme od klizanja, skating-a, trčanja… S tim ciljem smo i kampanju napravili u suradnji sa Gym&Fun brandu koji promovira sport, igru i vježbanje među djecom i roditeljima.” – sa zadovoljstvom nam priča Andrea Cmrečki, dizajnerica i vlasnica branda daVida’s.

DaVida’s kolekcije do sad smo imali prilike vidjeti na zagrebačkom Kids Fashion Weekendu (2014. i 2015. godine), a od jeseni 2015. ih svakodnevno možemo pronaći na jednom čarobnom mjestu, divno uređenom daVida’s showroom na adresi Medveščak 103, Zagreb.

Prodajno mjesto je noviji webshop www.davidas.eu.

###

Dizajnerica i vlasnica kreira posebne modne kombinacije za djevojčice i njihove mame. U ugodnoj atmosferi njezinog showrooma mogu se pronaći dječji odjevni predmeti posebno dizajnirani za svaku prigodu, od ležernih i udobnih varijanti, preko svakodnevnih modnih kombinacija pa do elegantnijih odjevnih predmeta za naše najmanje.

Kako bi mame uživale birajući odjeću za svoje najmilije nađe se ‘vezani’ modeli ‘mama i kćer’ stil. Glavno obilježje brand daVida’s nastao je spajanjem mode i likovnog stvaralaštva.

Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo njegove kreatorice Andree Cmrečki brendu daje raznolikost i izniman doprinos u kvaliteti.

Ovaj brand predstavlja jedan pravi mali obiteljski brend. Inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnog života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20/30-ih godina 20-og stoljeća, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste, daVida’s je zamišljen prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, iako prepoznat i u svijetu odraslih.