FOTO by Mango / Parfois

Moda

Točkaste rukavice su trend koji će nam ove zime grijati ruke

Krešimir Šustić 16. studenoga 2020.

High street brendovi imaju neodoljive primjerke koje želimo

Svima je jasno da zimska sezona obiluje mnoštvom modnih dodataka koje svakodnevno uvrštavamo u naše modne kombinacije kako bi ih obogatili nečim upečatljivim.

Nezamislivo je da prođemo kroz najhladniji period u godini, a da uz sebe nemamo trendi stvarčice koje će nam pomoći održavati toplinu, pogotovo kada izlazimo iz naših domova.

Mango – 129,90 kn

Posebno su atraktivni jer osim što su praktični i prijeko potrebni, uljepšavaju estetiku naših lookova, te ih samim time smatramo pravim must-haveom prilikom niskih temperatura popraćenih raznim oborinama.

U njih ubrajamo preslatke vunene kape s dodatkom cofleka, elegantne stole, nezaobilazne šalove i neodoljiv predmet zbog kojeg smo prošvrljali web shopovima, rukavice.

Parfois – 130,00 kn

High street brendovi nude pregršt zanimljivih modela napravljenih od kožnih materijala, pletenih i baršunastih, no nama su za oko posebno zapele one ukrašene popularnim točkastim uzorkom.

Mohito – 79,00 kn

Dolaze u klasičnoj crnoj boji, ali i u ostalim nijansama poput burgundi, plave, neutralne sive, narančaste i boje ljubavi, crvene.

Reserved – 69,90 kn

Napravljene su od raznih spomenutih materijala, a osim što će ugrijati naše ruke, izgledat će odlično na fotkama uz čašu šampanjca ili kuhanog vina.

Mohito – 79,00 kn

S lakoćom ih možemo kombinirati uz klasične i teddy bear jakne, svečane i sofisticirane modele kaputa, kao i uz elegantne krznene bunde uz koje će biti posebno zamijećene.

Mohito – 179,00 kn
Mohito – 79,00 kn
Reserved – 99,90 kn
Mohito – 79,00 kn