FOTO by Ted Baker

Moda

Točkasta suknja u boji koralja morski je favorit!

Krešimir Šustić 01. lipnja 2020.

Zaslužuje posebno mjesto u garderobi!

Najgori dio godišnjeg odmora kod većine je pakiranje stvarčica u kofere, jer odabir i organizacija outfita ponekad zna biti uistinu mukotrpna i frustrirajuća.

H&M boho noviteti u boji marelice očarat će romantične duše!

Premišljanje koje hlače ili suknju je najbolje kombinirati s određenom majicom ili topićem nije lak posao za sve one koji se trude biti stylish na svakom koraku čak i kada odmaraju moždane vijuge daleko od svakodnevnih obaveza.

Kako nas ljeto većinom veže za morske motive i nijanse, tako nas i omiljeni brendovi časte novitetima koji se lako uklapaju u naše look-ove, a donose nam pravi tropski štih.

Jednu takvu suknju koja se ističe svojom bojom u nijansama koralja pronašli smo na Ted Baker web shopu i zaljubili se na prvi pogled jer nam dolazi u dobro poznatom točkastom uzorku.

Midi je dužine, s prorezom sprijeda, te je vidimo kao favorita među večernjim komadima koje ćemo nositi dok ćemo ispijati koktele u beach barovima, šetati uz najljepše gradske rive ili večerati uz svijeće i more s voljenom osobom.

Uz običan t-shirt postiže se casual look, a onaj malo elegantniji i zavodljiviji uz topić u bijeloj ili sličnoj nijansi, te se savršeno spaja sa sandalama na visoku ili punu petu i finijim modelom natikača.

Ovu statement krasoticu možete nabaviti klikom na LINK i osigurati si barem jedan komad za koji znate da je totalni pogodak.