FOTO by adidas.com/us

Moda

Tirkizna, neon zelena, plava i bijela boja ukomponirane u nove adidas superstar tenisice za mališane!

Viktoria Mikulić 09. lipnja 2020.

Dječje nožice u narednoj sezoni krasit će vibrantne nijanse...

Biti roditelj nije lak zadatak, no svaki bi se složio da ta uloga ima najljepše čari koje jedna osoba može iskusiti u životu. Koliko god nas nekada naljute, u istoj sekundi ta malena bića razvuku nam širok osmijeh na licu od kojeg se odmah rastopimo.

Sve što radimo, radimo zbog njih kako bismo im omogućili samo najbolje. Među tim slatkim brigama najdraže nam je biranje odjeće i obuće za naše prinčeve i princeze čija je ponuda danas zaista raskošna.

Naravno, uz stylish komade, prvenstveno želimo da se osjećaju dobro u svojoj koži. Kako bi im svaki korak bio bezbrižan, tu su adidas modeli tenisica od kojih nam je posebno drag superstar.

Pronašli smo jedan u ljetnoj varijanti koji je obložen mrežicom, a u kojem će te malene nožice moći nesmetano disati. Krasi ga nekoliko boja, fluorescentna tirkizna, neon zelena, tamno plava i bijela koje su prava uvertira u ljeto.

Kamo god se maleni istraživači uputili, ove tenisice moći će nositi od jutra do mraka i tako svaki dan iznova, tijekom svih dječjih aktivnosti.

Još nemamo informaciju kada će biti dostupne kod nas, no saznali smo njihovu cijenu – $45! Ako su vaša dječica razigrane prirode, novitet s potpisom adidasa stvoren je za njih.