FOTO by Timberland

Elegant

Timberland čizmice u stylish izdanju za malene fashionistice

Daria Lovrić 13. rujna 2022.

Kultne čizmice u nježnoj ružičastoj grijat će mala stopala vaše princeze!

Jesenski period je pred nama i u potrazi smo za odjevnim komadima i obućom koja će nas ugrijati kada stignu niske temperature. Osim što je vrijeme za reorganizaciju našeg ormara, i naši mališani zaslužuju nekoliko noviteta koji će oplemeniti njihovu garderobu.

Timberland čizmice za djevojčice 1
Timberland čizmice za djevojčice

Kao što nam je bitno da obuća za djecu bude praktična, topla i udobna, stylish dizajn također igra veliku ulogu prilikom kupnje. Neka djeca, posebice djevojčice već od malih nogu pokazuju zainteresiranost za modu i svoj istančan ukus za odjevne komade, detalje i obuću.

Timberland čizmice za djevojčice 2
Timberland čizmice za djevojčice

Ako i vaša princeza spada u tu skupinu, a želite joj omogućiti samo najkvalitetniju obuću renomiranih brendova koja će štititi i grijati njezine nožice u zimskom periodu pronašli smo najslađi par čizmica koji će vas oduševiti.

Timberland roze čizmice grijat će najslađa mala stopala!

Svjetski poznati američki brend Timberland, specijalizirao se za odjeću i obuću na otvorenom. Najpoznatiji je po svojim žutim “timbicama” koje posjeduju i veliki i mali, ali ovog puta su nam za oko zapele „timberlandice” u nježnoj pinky nijansi.

Timberland čizmice za djevojčice 3
Timberland čizmice za djevojčice

Timberland model krase šljokičasti srebrni detalji i maleni biseri koji ovim čizmicama daju poseban touch koji će oduševiti vaše princeze.

Timberland čizmice za djevojčice 4
Timberland čizmice za djevojčice

Ovaj prekrasan model zaokružit će svaki outfit i dati mu posebnu dozu šarma, dok se s druge strane nećete morati brinuti je li vašoj djevojčici dovoljno toplo i udobno, jer Timberland kvaliteta prepoznata je u cijelom svijetu.

Timberland čizmice za djevojčice 5
Timberland čizmice za djevojčice

Ako su i vas šarmirale ove upečatljive „timbice“, možete ih naručiti putem Timberland web trgovine po cijeni od $120.