Promo

Tara Rosandić kao najljepša mladenka u božanstvenoj kratkoj vjenčanici!

PR 09. travnja 2018.

Poznata glumica isprobala je nekoliko predivnih vjenčanica. Što mislite koja joj bolje stoji?

Jedna od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica, Martina Felja predstavila je novu kolekciju vjenčanica za mladenke kojima je udobnost i praktičnost prioritet, te koje svojim stilom prkose tradiciji i žele odmak od klasike. Upravo vođena tom idejom dizajnerica je osmislila kratke vjenčanice koje su danas sve češći odabir budućih mladi.

U ulozi modela našla se glumica Tara Rosandić koja je svojom bezvremenskom ljepotom dočarala najljepši dan svake žene. Ovakvim kratkim vjenčanicama sigurno će te na svoj najvažniji dan ostaviti sve bez daha.

Kolekcija se sastoji od kratkih vjenčanica koje ne sputavaju pri hodu i u kojima je zagarantirana zabava,bezbrižnost i neopterećenost tijekom najbitnije noći u životu svake žene.

Haljine jednostavnog kroja, dizajnerica je upotpunila detaljima od čipke kao bordura na nude tilu koji se pojavljuje u ulozi simboličnog vela. Ova kolekcija vjenčanica idealna je za sve mladenke koje planiraju imati intimnije, neformalno ili pak vjenčanje na otvorenom.

Kolekciju kratkih vjenčanica mladenke mogu pogledati i isprobati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi Martina Felja showrooma, gdje će im dizajnerica svojim stručnim savjetima pomoći pri odabiru njihove idealne vjenčanice. Svakoj mladenki se pristupa individualno i s puno pažnje, s obzirom na to da se sve haljine šivaju i prilagođavaju po mjeri osobe.

Kako bi se svakoj mladenki posvetila maksimalna pažnja, potrebno je rezervirati termin na mail info@martinafelja.com!

Foto: Danijel Galić

Model: Tara Rosandić

Kosa: Katica Topcic

Šminka: Sanja Agić