FOTO by Mango

Bizar

“Tabletić” iliti asimetrični top iz Manga – što reći?

Viktoria Mikulić 16. travnja 2024.

DA ili NE, znam da nije lako...

Još uvijek se s radošću prisjećam bakine TV komode na kojoj je obavezan dodatak bio tabletić, suho cvijeće i čajni kolutići. Uz šalicu vrućeg čaja, našem čavrljanju nije bilo kraja.

I koliko god bi za mene ovo trebao biti veseo trenutak jer nas današnja moda podsjeća na ta divna vremena, naša redakcija jednostavno ne može “prožvakati” novi asimetrični top s potpisom Manga.

Izvezeni detalji su hit u ljetnim mjesecima već nekoliko sezona, no ovaj nam se top najviše uklapa u rubriku bizar i nigdje više.

Možemo ga zamisliti na noćnom ormariću, ali ne i kao odjevni predmet, posebice jer ga više nema nego što ga ima. Veže se na jednom dijelu, a s prednje i stražnje strane ima rupice koji pokazuju previše, tako da bismo ga eventualno mogli zamisliti uz gornji dio kupaćeg kostima.

No kao što svaka roba ima svog kupca, vjerujemo da će i ova pamučna tkanina pronaći svoje vlasnike. Cijena Mangovog noviteta iznosi 45,99 €, a na stranici ga opisuju kao dio kolekcije profinjenih odjevnih predmeta, izrađen od kvalitetnih materijala za stvaranje ženstvene i suvremene garderobe za posebne prigode.

Mi se nažalost ne možemo složiti s riječi “profinjenost” i ovim topićem, no vi ćete možda biti drugačijeg mišljenja. Kako god, lijepo je bilo prisjetiti se bakinog “tabletića” i vratiti se u neko bezbrižnija doba.