Zabava

Svi pričaju o nastupu J.Lo! Slavna pjevačica u kultnu američku pjesmu ubacila stihove svog hita i rasturila!

Viktoria Šafranić 20. siječnja 2021.

Ostali smo bez teksta...

“This Land Is Your Land” jedna je od najpoznatijih narodnih pjesama Sjedinjenih Američkih Država. Njezin tekst napisao je američki folk pjevač Woody Guthrie 1940. godine.

Danas, tijekom inauguracije 46. američkog predsjednika Joea Bidena, J.LO je izvela medley dviju moćnih pjesama ‘This Land Is Your Land’ i ‘America the Beautiful’. Iako je već ta kombinacija sasvim dovoljna da sve prisutne ostavi bez daha, na pola nastupa latino zvijezda je proglasila “Justicia para todos!” – “Pravda za sve!” – i odlučno izrekla stihove iz svog poznatog stiha ‘Let’s Get Loud.’

U nastavku donosimo video njezinog nastupa:

Od glave do pete, ponosno je nosila bijelu boju. Šljokičaste bijele hlače i kaput u istom tonu iskombinirala je uz bluzu s volanima. Kosu je zavezala u raskošan rep koji je naglasio njezin profinjen stil, a sve je zaokružila upečatljivim naušnicama i narukvicom s biserima te bijelim štiklama s vrtoglavom potpeticom.

Stvarno ne možemo odlučiti koja nam je od dviju ikona ljepša, Lady Gaga zrači posebnom energijom koja nikoga na svijetu ne može ostaviti ravnodušnim, dok je jedan pogled na J.Lo dovoljan da ostanemo bez teksta.

Bez obzira jeste li poklonici novoizabranog američkog predsjednika ili biste radije da je to mjesto zauzeo netko drugi, morate priznati da su ove dvije ljepotice bile pravo osvježenje na svečanosti. Nakon svega što smo proživjeli, svima nam je potrebno malo pozitive i vedrih tema. Nama su definitivno uljepšale sredinu tjedna, a vama?