Elegant

Sutra slavimo 7. ročkas i darujemo te najslađim nagradama

admin 31. listopada 2023.

U članku pogledajte sve atraktivne nagrade koje imaš priliku osvojiti...

Nismo se ni okrenuli, a još jedna godina je prošla. Bilo je tu puno razmišljanja, pokušaja, kreativnosti, učenja, kako bi vam donijeli najaktualnije trendove te vas svakodnevno inspirirali u životnim aktivnostima i zadacima. Nadamo se da smo u vašim očima uspjeli opravdati status lifestyle portala te da su vam neki od naših članaka relaksacija tijekom užurbanih i stresnih dana.

Naravno, naš uspjeh je i vaš uspjeh. Da nije bilo vas, naših dragih i vjernih čitatelja, ništa od ovoga danas ne bi bilo moguće. Svaki vaš lajk, komentar i share nama puno znači. Uz zanimljive članke koje se trudimo plasirati, do sada smo odradili preko 1000 igri darivanja i trudili se one najvjernije nagraditi, no ponekad nismo uspjeli baš svima nešto pokloniti, iako smo to silno željeli.

Povodom 7. rođendana odlučili smo vas darovati poklonima najslađih brendova poput Milke, Kindera, Lindta, Kraša kao i motivima neizostavnih Minnie i Mickeyja Mousea.

Juliana Nails advents kalendar
Essence adventski kalendar
Kinder adventski kalendar
Milka adventski kalendar
Lindt adventski kalendar
Kraš Pelinkovac praline
Duplo slatki paket
Raffaello slatki paket
Harry Potter kuharica
Harry Potter dekica i jastuk
Minnie topla jaknica
Mickey Mouse blagdanske šalice
Mickey i Minnie Mouse blagdanske kuglice

Nadamo se da su i vama proizvodi preslatki i da ćete sutra biti u niskom startu u pokušaju lova na jednu od ovih divnih nagrada. Pratite nas sutra na Facebook stranici i želimo vam puno sreće!