Elegant

SUTRA KREĆEMO S ADVENTSKIM DARIVANJIMA!

admin 30. studenoga 2021.

24 dana darivanja! Saznaj što ti spremamo

Ako ćemo se fokusirati samo na koncept adventskih kalendara, sutra kreću 24 dana radosti i veselja od kojih svaki dan skriva maleno iznenađenje koje vam uljepša dan. 

Adventsko vrijeme je uistinu čarobno i ne čudi što prosinac u nama budi toliko pozitivnih emocija. Nadamo se da ste pripremili svoje adventske kalendare i da će vam oni, ma kojeg god sadržaja bili, staviti osmijeh na lice prilikom otvaranja svake kućice.

Kako bi i mi “uskočili” u 24 dana radosti, veselja i nade pripremili smo ti bogata adventska darivanja na Facebooku i Instagramu. Svaki dan spremamo ti 2 igre darivanja s odličnim nagradama, a sve što trebaš napraviti je pratiti nas na našim društvenim mrežama i sudjelovati.

Facebook adventska darivanja bit će objavljena na Elegant.hr Facebook stranici svaki dan oko 9h, dok ćemo se na Elegant.hr Instagram stranici igrati svaki dan oko 10 sati.

Ukupno 48 nagrada čeka samo na vas, a poznati brendovi kozmetike, mode, dekora i tehnike spremni su za sutrašnju premijeru.

Nadamo se da smo vas zainteresirali i da ćemo se kroz ovo adventsko razdoblje zajedno veseliti i uživati u super nagradama.