FOTO by Netflix

Film

Sutra izlazi “Fear Street 3” koji nas vraća u 1666. godinu

admin 15. srpnja 2021.

Posljednja bitka za budućnost Shadysidea!

Fear Street 3 privodi Netflixovu horor trilogiju kraju i donosi sve odgovore vezane uz prokletstvo Sare Fier. Posljednji dio trilogije vraća nas u 1666. godinu u Shadyside, sličan, ali opet drugačiji.

Završna scena drugog dijela ostavila je mnoga pitanja iza sebe, a da li je Deena putovala kroz vrijeme ili je sve bila samo vizija doznajemo već sutra.

Završna trilogija trebala bi biti ujedno i najnapetija, a već sama pomisao na ukleto selo i maksimalnu autentičnost detalja izaziva jezu. Posljednji dio trilogije vraća sve glavne članove glumačke ekipe iz prvog dijela i bez obzira na to što se vraćamo u 1666. godinu većina lokacija će vam biti poznata.

Škrta najava iz Netflixa najavljuje 3. dio jednom rečenicom – “Odlaskom u 1666. Deena sazna istinu o Sari Fier. Vrativši se u 1994., prijatelji se bore za svoje živote… i za budućnost Shadysidea.”, ali za sve nas koji smo uživali u prva dva djela i to je dovoljno.

Petak navečer rezerviran je za Netflix uz sablasnu horor atmosferu posljednjeg nastavka kultne horor serije Fear Street.