FOTO by Etsy

Dekor

Surfajte sa stilom uz ovu “neodoljivu” podlogu za miš

admin 24. srpnja 2023.

Slavenski štih koji budi nostalgiju...

Osim što su najbrojnija etnička i jezična skupina naroda u Europi, Slaveni se mogu pohvaliti i nekim običajima koji su se usadili u naše gene i koji nas čine jedinstvenima. Malo toga može stati u istu rečenicu kao tabletić koji visi s televizora, ali mislimo da smo upravo pronašli proizvod koji mu može parirati.

Budući da živimo u vrijeme tehnološke ekspanzije više nije moguće staviti tabletić na svoj SONY Bravia led HDR televizor, svoje slavensko porijeklo možete prikazati na još jedan način.

Foto: Etsy

Od sada možete surfati sa stilom jer smo pronašli podlogu za miš koja vas, bez ijedne riječi, identificira kao ponosnog Slavena koji još uvijek njeguje tradiciju.

Ova podloga za miš dolazi u 3 veličine i pronašli smo ju unutar Etsy web trgovine s cijenom od 18,44£ za najmanju verziju dimenzija 23×19 centimetara.

Foto: Etsy

Ako niste pali na dizajn onda budite sigurni da je i funkcionalnost na nivou. Recenzije kupaca kategoriziraju ga kao ugodni, kvalitetni i mekani podložak koji će svakom “surferu” pružiti jedinstveno iskustvo “surfanja“.

Foto: Etsy

Baza podloge za miš je tanka gumena podloga koja pruža najbolju stabilnost i zaštitu vašeg stola. Izvrsno radi sa svim vrstama miševa.

Sigurni smo da kao pravi Slaveni imate onaj stari miš s kuglicom, a budući da ovaj miš odlično apsorbira i optičke i miševe s kuglicom nećete imati tehničkih problema.

Foto: Etsy

Također, unutar Etsy web trgovine možete pronaći bezbroj uzoraka od kojih će se jedan sigurno uklapati u dizajn prostorije u kojoj surfate.

Nadamo se da smo probudili Slavena u vama i da ćete uskoro i vi biti vlasnik ove unikatne podloge za miš.