Promo

“Sunčan dan” – nova mirisna senzacija Mirjane Mikulec!

PR 27. travnja 2018.

Ova kombinacija mirisnih aroma dobitna je formula za opuštanje...

Oduševljenje i interes za mirisnu svijeću “Zimsko jutro”, potaknulo je poznatu dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec da krene u osmišljavanje novog izdanja ovog malog, ali omiljenog detalja za dom. “Sunčan dan” nova je mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec.

“Sunčan dan”, kao što i sam naziv govori, nova je svijeća inspirirana suncem i svim blagodatima koje ono nudi, uključujući i dobru atmosferu, pozitivne vibracije te osjećaj zadovoljstva i radosti. “Duga zima učinila je da svi sanjarimo o lijepom vremenu i uživanju u suncu.

Svoja maštanja nastojala sam pretočiti u kreiranje mirisne svijeće, kombinaciju pomno biranih aromatičnih ulja koja će unijeti dodatnu dozu energije, lepršavosti i dinamike u svaki prostor. Istovremeno, ovi posebni mirisi bit će dobitna formula za opuštanje od stresa i napetosti i neodoljiva dekoracija za dom”, istaknula je Mirjana Mikulec koja kontinuirano razvija svoju liniju dodataka za dom.

Mnogo pažnje posvećeno je upravo atraktivnom dizajnu svijeće, kojim dominiraju elegantni motivi prirode u zlatnoj i zelenoj boji koji će se odlično uklopiti u svaki interijer.

Svijeće “Sunčan dan” dostupne su putem web shopa www.mirjanamikulec.com!