Promo

Studio EXIT i Zagrebački glumački atelje donose poučnu predstavu ‘Voliš li me?’

PR 02. studenoga 2018.

Ovaj novi kazališni komad nameće pitanje što sve jedna veza može podnijeti?

Voliš li me?, predstava nastala u suradnji Zagrebačkog glumačkog ateljea i Studija EXIT, premijerno će biti izvedena 8. studenog 2018. u 19h. Radi se o autorskom projektu četvero glumaca; Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika koji igraju ljubavni par.

O PREDSTAVI VOLIŠ LI ME?:

Život koji smo sanjali nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija »Voliš li me?«, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Nakon premijerne izvedbe 8. studenog 2018., predstavu možete pogledati i 9., 10. i 11. studenog 2018. u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

AUTORSKI TIM:

Režija: Janez Vajevec
Dramaturgija: Andrej Vajevec
Igraju: Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik
Glazba: Zvonimir Dusper
Ženski kostim: Etna Maar
Svjetlo: Saša Fistrić
Fotografija: A. Saška Mutić
Grafički dizajn: Miljenka Matić
Video: Costa Ipsa
Produkcija: Zagrebački glumački atelje u suradnji sa Studijom Teatra EXIT
Umjetnički ravnatelj Teatra EXIT: Matko Raguž
Za ZGA: Vesna Tominac Matačić