Promo

Studena predstavila glavne junake #PrirodnoJa kampanje: probij led, pokaži svoje prirodno ja!

PR 15. svibnja 2019.

Upoznajte nesebične pojedince, uzore kakvi se danas rijetko viđaju...

Probij led, otkrij svoje prirodno ja! Ali zašto? Zašto se izložiti, pokazati ranjivost u današnjem svijetu koji kao da nikad nije bio manje tolerantan prema različitima? Zašto nam svi govore da iziđemo iz zone komfora; nije li komfor po definiciji dobra stvar? Zašto pokazati svoje pravo lice, svoje prirodno ja, ako nam je lagodnije i lakše prikazivati sliku koju drugi od nas očekuju?

Kako zadovoljiti tu kontradiktornost svijeta i društva prema kojem moramo biti iskonski i svoji, ali trpjeti sankcije ako se odvažimo na prepustiti svome prirodnome ja? I što uopće sa svim tim ima voda Studena?

Upravo na ova teška, reklo bi se filozofska pitanja htjeli su u Studenoj odgovoriti svojom „PrirodnoJa kampanjom i to uz pomoć fascinantnih žena i muškaraca koje činjenica da žive po svojim pravilima nije učinila samoživima i sebičnima. Upravo suprotno, baš ih je moć da spoznaju i prihvate svoje pravo lice učinila nesebičnim ljudima. Uzorima.

Nikša Farac, brend menadžer Studene izjavio je: „Prirodna izvorska voda Studena dobiva se iz prirodnog izvora te u boci ostaje upravo onakva kakva je i na izvoru: nepromijenjenog, svježeg i čistog okusa.

To nam je poslužilo kao inspiracija za #PrirodnoJa kampanju, no nismo htjeli isticati samo proizvod nego i vrijednosti koje on zastupa, a na koje smo jednako ponosni. Upravo zato smo htjeli upoznati javnost s 20 ljudi koji žive koji pokazuju da je ako probiješ led samo nebo granica i koji su zbog toga vječna inspiracija“.

Marijana Jergović je #prirodnouporna inženjerka medicinske biokemije i majka troje djece koja svaki svoj slobodan trenutak provodi kao teta pričalica, čitajući priče djeci po bolnicama. #Prirodnoosjetljiva Ana Kolar svoje frustracije, strahove i ožiljke od vršnjačkog zlostavljanja pretočila je u svoj blog koji joj služi kao terapija i koji čitaju i oni koju su ju povrijedili. #Prirodnosretna Noemi Deanne Marcikić djevojčica je impozantnog imena i još impozantnijih postignuća u ritmičkoj gimnastici.

#Prirodnovelikodijete Dino Škamo vatrogasac je kojemu je za sva herojska djela zahvalnost spašenih dovoljna nagrada.#Priroodnobeskompromisna Mariana Vidmar svoj je mladi život posvetila spašavanju i udomljavanju životinja u centru Key koji je sama osnovala. #Prirodnoiskrena Viviana Zoković svoju je književnu karijeru započela zbirkom pjesama posvećenih bivšoj ljubavi s kojom mu zahvaljuje što ju nije volio.

#Prirodnoznatiželjan Denis Delogu koji je promjenom prehrane i načina života stavio pod kontrolu opaku auto-imunu bolest. #Prirodnoavanturist Vitomir Maričić koji je u razgovoru s #prirodnosanjarkom Idom Prester otkrio da mu je od svih osvojenih dubina i visina najdraža ekspedicija zapravo ona do otoka Jabuke na plastičnoj ružičastoj pedalini.

Studena je upravo ove priče uz još desetak jednako inspirativnih marljivo prikupljala u sklopu kampanje #PrirodnoJa te ih potom objavila u istoimenoj knjizi koja je upravo predstavljena javnosti. Neki među nama, naročito oni specijalizirani za liniju manjeg otpora reći će da su Studena uzori previsoko postavili kriterije. I da, što ako nisam dovoljno pustolovan, dovoljno iskrena, znatiželjan, uporna?

Ako nisam dovoljno gipka za gimnastičke figure ili dovoljno hrabar da ljude spašavam iz gorućih zgrada? Upravo suprotno, u tome i je ljepota #PrirodnoJa kampanje; nije zamisao oponašati tuđe #Prirodno ja, nego pronaći svoje. Jer u konačnici biti ono što jesi najbolji je odgovor.