FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius sandale za sve žene koje njeguju klasičan stil odijevanja

Krešimir Šustić 15. lipnja 2020.

Jednostavnost u ljetnom ruhu!

Dok neki od nas vole modele odjeće i obuće koji odskaču, drugima su draži oni jednostavniji u klasičnim bojama koji se mogu uklopiti u svaki outfit.

Ponekad nas upravo klasika i jednostavnost čine elegantnima i zbog njih smo totalno upečatljivi čak i u najjednostavnijim modnim kombinacijama koje odaberemo.

229,90 kn

Njima najviše prevladavaju bijela, crna, smeđa i bež nijansa, te jednostavni krojevi i oblici koji donose dozu ozbiljnosti u look.

Među ljetnom obućom, favoriti su sandale, neovisno jesu li na blok ili punu petu, kao i espadrille za koje znamo da su pravi raj za naša stopala u vrućoj sezoni.

279,90 kn

Brend Stradivarius je na svoj web shop uvrstio pet noviteta koji kao da su stvoreni za sve dame koje njeguju klasičan stil odijevanja.

Radi se o tri modela popularnih wedgesica za koje znamo da su posebno ugodne za naša stopala prilikom hodanja, a našim nogama ne stvaraju dodatan teret i bolove, već stabilnost.

229,90 kn

Napravljene od prirodnog materijala, rafije, od kože ili vinyla, pravi su primjer klasike i jednostavnosti koji možemo unijeti u naš stajling.

Espadrille nam dolaze u varijanti s mini platformom i stvorene su da ih kombiniramo uz suknje, kratke hlače i lepršave haljine za dnevne i večernje look-ove.

229,90 kn

Odlučite se za neki od ovih pet modela i unesite u svoju privatnu kolekciju klasike koji vas neće iznevjeriti, a za koje smo uvjereni da će vam poslužiti i idućeg ljeta.

229,90 kn