FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius natikače “duplići” su Birkenstock modela!

Viktoria Mikulić 16. travnja 2024.

Žute, bež ili plave?

Trenutno se nalazimo u modnoj eri kada je udobnost važnija od dizajna, i nekako nam to razdoblje najviše i odgovara. Zašto bismo nosili neudobnu odjeću ili obuću samo zato jer je to trenutni trend, a pritom se ne osjećamo nimalo ugodno.

Sandale za ljeto uvijek su dobra ideja, ali znate što je još bolja opcija? Birkenstock sandale. Da, možda nisu najatraktivniji par obuće, ali svaka osoba koja ih posjeduje može potvrditi koliko su udobne, a u današnje vrijeme to definitivno ima prednost.

Ali koliko god bismo voljeli nositi Birkenstock natikače, svjesni smo njihove cijene i činjenice da za iste novce možemo dobiti čak nekoliko različitih stilova i boja. Ako još niste sigurni da li će vam se uopće svidjeti Birkenstock natikače na nogama, prije nego što uložite u njih, potražite “dupliće”.

Mi smo zavirili u high street trgovinu Stradivarius i pronašli kožne natikače u tri boje koje izgledom podsjećaju na Birkenstock modele.

Ove natikače možete nositi posvuda – u grad, na plažu, u shopping, šetnju rivom ili u park. Bit će casual nadopuna dnevnom looku, dok će večernjim outfitima dodati dašak romantike.

Najupečatljive su one u plavoj nijansi, a nešto nježnije su žute i bež natikače s kopčama. Njihova cijena iznosi 29,99 eura, a pronaći ih možete na LINKU!