Promo

Što naši ljubimci rade dok mi ne gledamo?

PR 03. lipnja 2019.

Premijera crtanog filma Tajni život ljubimaca 2

Ovu subotu u Cineplexxu City Center one East, na premijeri crtanog filma Tajni život ljubimaca 2, po drugi puta smo pratili što naši ljubimci rade dok mi ne gledamo. Face painting, dvije torte i dobar crtani film je sve što je najmlađima bilo potrebno za dobru zabavu.

Uz djecu i odrasle je zanimalo što to ljubimci rade kad ostanu sami tako su u crtanom uživali i Darija Knez Rukavina, Paola Valić Bekić, Ivan Šarić, Ana Vilenica, Ela Vuković, Luka Petrušić, Nives Celzijus, Danijel Dizdar, Dora Jakobović, Goran Malus te Tomislav Rukavina.

Deseti animirani film studija Illumination, Tajni život ljubimaca 2, je vrlo iščekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film.

Prepun karakterističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?

Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštitom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu.

Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana prepunog mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.

Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

Tajni život ljubimaca 2 producira osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Illumination Chris Meledandri i njegov dugogodišnji suradnik Janet Healy, vizionarski tim koji stoji iza animacija The Grinch i trilogije o zlikovcu Gru i Malcima.

Film će biti dostupan u originalnoj i sinkroniziranoj verziji.

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima, provjerite u hrvatskim kinima od 6.6.2019.