Promo

Što kada biste mogli obnoviti kožu lica u jednoj noći?

PR 06. studenoga 2018.

Probudite se svako jutro blistave, osvježene i meke kože

Danas većinom svi vodimo intenzivne profesionalne i društvene živote. I dok to može biti ispunjujuće, u isto vrijeme je i umarajuće. Taj umor se ponekada vidi i na našoj koži. Utjecaj vanjskih faktora, poput stresa i zagađenja, povezanih s modernim životnim stilom, utječu na kožu.

Koža je vidno sivija i suša, a bore su izraženije. Najbolje vrijeme za borbu protiv stresa je upravo tijekom noći, jer koža tada najučinkovitije obnavlja svoje nesavršenosti.

Dopustite L’OCCITANEOVOM novom inovativnom boosteru, i njegovim nevjerojatnim zlatnim mjehurićima, da naprave svoju čaroliju preko noći. Probudite se svako jutro blistave, osvježene i meke kože.

Koja je tajna zlatnih mjehurića?

Tisuće sfera u jedinstvenom serumu čuva jednu od L’OCCITANEOVIH tajni ljepote koja pomaže u borbi s vremenom – eterično ulje smilja. Plutajući u kupki seruma s ekstraktima mažurana i akmele, ova dualna tekstura iznenađuje i oduševljava vašu kožu. Upija se brzo i priprema vanjski sloj kože za novi dan.

Trio aktivnih sastojaka za kožu koja je obnovljena, blistava, meka i prekrasna:

EKSTRAKT MAŽURANA: Ova izuzetna biljka pomaže probuditi kožu po principu epigenetike. Ona obnavlja kožu koja je svakodnevno izložena različitim negativnim vanjskim utjecajima.

EKSTRAKT AKMELE: Koristi se kao lijek širom svijeta, a smanjuje napetost mišića i omekšava bore lica uzrokovane stresom i umorom. Poznata je i po svom efektu botoksa.

ETERIČNO ULJE SMILJA: Jedinstveni anti-aging superheroj, eterično ulje smilja, poznat je po svojoj sposobnosti da zaustavi vrijeme. Pomaže zaštititi kožu od negativnih utjecaja zagađenja te je održava svježom i mladom.

VIDLJIVI REZULTATI:

Poslije 1 noći:
1. Koža izgleda PROBUĐENO* prema 91 % ispitanika.
2. Koža izgleda ODMORENO & SVJEŽIJE* prema 97 % ispitanika.
3. Koža je BLISTAVA* prema 81 % ispitanika.

Poslije 7 noći:
1. Koža izgleda ODMORENO* prema 100 % ispitanika.
2. Ten ima ZDRAVI SJAJ* prema 97 % ispitanika.
3. Fine linije i MIMIČKE BORE MANJE SU VIDLJIVE** prema 90 % ispitanika.

Poslije 28 noći:
1. Koža izgleda TRANSFORMIRANO & PUNA ENERGIJE* prema 100 % ispitanika.
2. Koža izgleda HIDRATIZIRANO & BLISTAVO* prema 100 % ispitanika.
3. Koža izgleda POMLAĐENO* prema 90 % ispitanika.

*Test zadovoljstva, 31 žena.
**Test zadovoljstva, 51 žena.

 

ZAŠTO JE VAŽNA EPIGENETIKA?

Najviše naših fizičkih osobina pripisujemo genetici. Mami i tati možemo zahvaliti za prve sijede vlasi u 20-ima, no sve se više otkriva koliko se geni prilagođavaju našem životnom stilu. Ovakve spoznaje mijenjaju i L’OCCITANEOV pristup njezi kože.

Epigenetika je znanstvena disciplina o utjecaju okoliša na funkciju gena. Jedna među poznatijim studijama ovog tipa provedena je na blizancima: jedan blizanac puši, drugi ne, a razlike u pojavi bora kroz vrijeme jasno su vidljive. Na našu kožu jednako utječu zagađenje iz zraka, stres i umor.

ZA ODMORNU, SVJEŽU I MLADENAČKI BLISTAVU KOŽU SVAKI DAN!

Za razliku od mnogih uljepšavajućih proizvoda na tržištu, Booster za noćnu njegu lica Immortelle Reset surađuje s kožom kako bi je pripremio za sve prednosti vaše daljnje njege. Ideja o noćnom boosteru leži u tome da vašoj koži podari svježi početak, da je zaštiti od negativnih vanjskih utjecaja te da pozitivno utječe na vašu epigenetiku kroz dan.

Moćna formula ovog boostera tijekom noći će savršeno pripremiti vašu kožu na sve izazove i napore nadolazećeg dana.

Više informacija o novom L’OCCITANE Boosteru za noćnu njegu lica potražite u L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.

#b-day IGRA DARIVANJA 

U suradnji s L’OCCITANE en Provence, jednu sretnicu nagradit ćemo atraktivnim novim boosterom za noćnu njegu lica. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica novog L’Occitane boostera je Anita Vučković. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.