FOTO by Instagram, @adriannemanfredini / Mohito / @elinorfayx

Moda

Što čini čizme iznad koljena toliko neodoljivima? Ove sezone ponovno dominiraju gradskim pločnikom!

Daria Lovrić 17. studenoga 2023.

10 stylish modela iz Zare, Stradivariusa, Reserveda I Mohita!

Pitate se koja je obuća dominirala modnim pistama i najavila vladavinu za zimu 2023? Riječ je o čizmama iznad koljena. Možda nisu novost, međutim popularnije su nego ikada.

U svijetu mode, čizme iznad koljena jedan su od klasičnih i elegantnih komada obuće koji uvijek privlači pažnju. Ovo popularno modno izdanje nije samo običan par obuće, već prava modna izjava.

Razlozi radi kojih su ove čizme toliko voljene su mnogobrojni, a mi smo izdvojili nekoliko ključnih faktora koji ih čine neodoljivima.

Reserved – 59,99 EUR
Mohito – 59,99 EUR

Prvenstveno, čizme iznad koljena dodaju dozu sofisticiranosti i elegancije svakom izgledu. Njihova duljina često stvara iluziju dužih nogu, što laska figuri i pridonosi ženstvenom izgledu.

Reserved – 55,99 EUR
Reserved – 55,99 EUR

Također, vrlo se lako kombiniraju s različitim odjevnim komadima. Bez obzira nosite li ih uz suknje, haljine, traperice ili tajice, čizme iznad koljena uvijek će odlično izgledati.

Mohito – 64,99 EUR
Zara – 59.95 EUR

U hladnijim danima, ove čizme ne samo da pružaju toplinu, već i štite od vjetra i hladnoće, čineći ih idealnim odabirom za zimske mjesece.

Stradivarius – 49,99 EUR
Zara – 49.95 EUR

U konačnici, čizme iznad koljena ne samo da prate modne trendove već su neizostavan element u našoj garderobi i savršen odabir za sve one koji cijene eleganciju i udobnost i izražavanje vlastitog stila.

Zara – 55.95 EUR

Upravo zato smo izdvojili 10 očaravajućih primjeraka iz aktualne ponude brendova Zara, Mohito, Reserved i Stradivarius.

Stradivarius – 49,99 EUR

Ako ste u potrazi za efektnim čizmama koje će začiniti vaš zimski outfit, nadamo se da smo Vas inspirirali da ste pronašli svoj IT par: